Bozdağ: Ahlaksızca üretilmiş bir kaset!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ortaya çıkan ses kayıtlarını değerlendirdi.17 Aralık oeprasyonu sonrası ortaya çıkan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğana rasında geçen ve operasyon sabahı yapılan konuşm
Bozdağ: Ahlaksızca üretilmiş bir kaset!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ortaya çıkan ses kayıtlarını değerlendirdi.

17 Aralık oeprasyonu sonrası ortaya çıkan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğana rasında geçen ve operasyon sabahı yapılan konuşmanın kayıtları internete sızdı. AK PArti cephesinden sert açıklamaların geldiği ses kayıtlarına  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ahlaksızca üretilmiş bir kaset. Hukuk içerisinde hesabı sorulacak" şekilnde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir