Bozdağ: 4 bakanınn fezlekesi ulaştı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ eski dört bakanın fezlekesinin Adalet Bakanlığı’na geldiğini açıkladı. Bozdağ “Fezlekeleri inceliyoruz. İncelemenin ardından gereken yapılacak” dedi.Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin 4 bakan (Mu

Bozdağ: 4 bakanınn fezlekesi ulaştı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ eski dört bakanın fezlekesinin Adalet Bakanlığı’na geldiğini açıkladı. Bozdağ “Fezlekeleri inceliyoruz. İncelemenin ardından gereken yapılacak” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin 4 bakan (Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar, Egemen Bağış, Zafer Çağlayan) hakkında hazırlanan fezlekelerin bakanlığa ulaştığını söyledi.

Adalet Komisyonu'nda HSYK'nın yapısı ile ilgili değişiklik öngören kanun teklifi görüşülüyor. Görüşmelere ara verildi. Bakan Bozdağ, ara verildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozdağ, 4 bakan hakkında hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığı'na geldiğini açıkladı. Bakan Bozdağ, fezlekelerin Meclis'e ne zaman gönderileceği konusunda ise net bir tarih vermedi ve çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

page_dort-eski-bakan-hakkindaki-fezlekeler-adalet-bakanliginda_390601100.20140110232847.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler