Biz davamızın dertlisiyiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Beşikdüzü AK Parti İlçe Teşkilatının Mart Ayı Divan Toplantısı'na katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Şu ana kadar kendi üzerine yüklenen görevlerde elini değil gövdesini taşın a

Biz davamızın dertlisiyiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Beşikdüzü AK Parti İlçe Teşkilatının Mart Ayı Divan Toplantısı'na katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şu ana kadar kendi üzerine yüklenen görevlerde elini değil gövdesini taşın altına koyduğuna vurgu yapan Yıldırımhan millete ve Türkiye'ye hizmeti vazgeçilmez ilke olarak benimsediğini belirterek şöyle konuştu: "Milletimize ve memleketimize en faydalı en güzel hizmetleri yapmayı ve milletimizin inanç değerlerini kendimize dava edinmeyi vazgeçilmez bir ilke olarak benimsedik. Attığımız her adım ürettiğimiz her hizmet bu davadaki sadakatimizin eseridir. Bugüne kadar, reklamın, şöhretin, şahsi taleplerimizin peşinde koşmamaya özen gösterdik. Halkımızın gönlünde, kurduğumuz sıcak ilişkilerle, yaptığımız hizmet ve eserlerle yer bulduk. Trabzon'un her alandaki sorununu kendimize dert edindik. Asla bana necilik yapmadık, üzerimize yüklenen görevlerde elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Siyasi yaşamımızda dava sadakatini ve parti disiplinini hep ön planda tuttuk. İlke ve prensiplerimize titizlikle sahip çıktık. Asla halkımızı kandırmadık. Onlara hiçbir zaman boş vaatlerde bulunmadık. Derdimiz şahıs derdi değildir, derdimiz inandığımız dava ve milletimize sonuna kadar fedakarca hizmet davasıdır. Halkımız bizi biliyor ve anlıyor, biz de halkımızı biliyor ve anlıyoruz."

KOMPLOLAR MİLLETTEN GERİ DÖNECEK

AK Parti'ye karşı hazırlanan her türlü komplo, kumpas ve darbe girişiminin milletin sağlam iradesine çarpıp geri döneceğini dile getiren Yıldırımhan, "Trabzon'da mutlaka ortak aklı ve ekip ruhunu harekete geçireceğiz. bunun için kararlılığımız tamdır. hayatımın her döneminde önemsediğim sivil toplum örgütlerini, mutlaka hizmet sürecine dahil edeceğiz. Onların ufkunda, düşüncelerinden ve projelerinden azami  ölçülerde istifade edeceğiz. Trabzon'un hiçbir sorunu çözümsüz değildir. Yeter ki birlik ve bütünlüğü sağlayalım ve ortak aklı samimiyetle hayata geçirelim. Bunun için varız ve ortak aklı öne çıkararak bir ekip ruhuyla hizmete hazırız. Bizim derdimiz var, derdimiz samimiyetle Trabzon'a ve halka sahip çıkarak hizmet üretmektir ve önümüzdeki sorunları kararlılıkla çözmektir. Davamıza sadakat göstermek ve AK Parti üzerinde oynanan her türlü oyunu bozmaktır. Çünkü AK Parti milletin kendisidir. Her türlü çeteleşme kumpas, komplo, darbe girişimi ve kalkışma milletimizin sağlam iradesine çarpıp geri dönecektir. Biz milletimize güveniyoruz, bu milletimizin her ferdini seviyoruz." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset