Beylikdüzü'ne Trabzonlu Başkan

Trabzonspor’da Özkan Sümer’in başkanlığı döneminde yönetim Kurulu Üyeliği yapan  1970 Trabzon Doğumlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Beylikdüzü ilçe Belediye Başkanı oldu.Siyasi çalışmalarına CHP’de başlayan  ve 2009’daki yerel seçimlerde CHP’den Beylikdüzü Bele

Beylikdüzü'ne Trabzonlu Başkan

Trabzonspor’da Özkan Sümer’in başkanlığı döneminde yönetim Kurulu Üyeliği yapan  1970 Trabzon Doğumlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Beylikdüzü ilçe Belediye Başkanı oldu.

Siyasi çalışmalarına CHP’de başlayan  ve 2009’daki yerel seçimlerde CHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı olan İmamoğlu seçim sonrası CHP Myk ataması ile İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti. 2012 yılında tekrar Beylikdüzü İlçe başkanlığına seçildi.

Beylikdüzü’nün yeni Belediye Başkanı İmamoğlu seçim sonrası yaptığı ilk değerlendirmede Asıl sorumluluklarının bugün itibarı ile başlayacağını ifade ederek şöyle konuştu ‘Beylikdüzü halkına söz verdiğimiz o güzel Beylikdüzü'nü yaratmak için kolları sıvayacağız. Şu andan itibaren o sandığa giren oyları tek oy kabul ediyorum. Hiçbir oyu yüzdelemiyorum, hepsi Beylikdüzü'nün oyudur. Hiç bir partiye verilen oyu ayırmıyorum. Ben Beylikdüzü'nde yaşayan herkese hizmet edecek belediye başkanıyım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler