"Benim kadar çalışan yok"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanatçılar Girişimi tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmasında; mücadele etmediğine ilişkin iddialara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Her şeyde mütevazıyım bir şeyde değilim; açıkça idd

"Benim kadar çalışan yok"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanatçılar Girişimi tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmasında; mücadele etmediğine ilişkin iddialara yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Her şeyde mütevazıyım bir şeyde değilim; açıkça iddia ediyorum ve söylüyorum; benim kadar çalışan başka bir genel başkan yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Sanatçılar Girişimi Buluşmasına katıldı. Programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP'li belediye başkanları, sanatçılar, STK üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulları önce o ülkenin aydınları saptar, yurtseverleri saptar. Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulları önce o ülkenin sanatçıları saptar. Sanatçılar bir ilke imza attılar, önemli bir ilke imza attılar. Türkiye'nin içinde bulunduğu koşullarda zorlukları gördüler ve bütün sanat insanlarına çağrı yapıyorlar. Korkuya karşı mücadele edelim, asla yılmayalım. Güzelde bir slogan üretmişler 'ferman padişahınsa ülke bizimdir' diyorlar" diye konuştu.
"BENİM KADAR ÇALIŞAN GENEL BAŞKAN YOK"

Siyasi arenada mücadele etmediğine ilişkin eleştirilere de yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bize diyorlar ki 'mücadele etmiyorsunuz' Her şeyde mütevaziyim bir şeyde değilim; açıkça iddia ediyorum ve söylüyorum; benim kadar çalışan başka bir genel başkan yoktur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset