Bayraktar'ın önergesinde karar!

CHP'nin, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında verdiği Meclis Soruşturma Önergesi, TBMM Genel Kurulu'nda 151 kabul, 264 ret oyuyla reddedildi.BİR TEK BAYRAKTAR KONUŞMADI3 eski bakanın da kendini savunduğu görüşmede bir tel eski Çevre

Bayraktar'ın önergesinde karar!

CHP'nin, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında verdiği Meclis Soruşturma Önergesi, TBMM Genel Kurulu'nda 151 kabul, 264 ret oyuyla reddedildi.

BİR TEK BAYRAKTAR KONUŞMADI

3 eski bakanın da kendini savunduğu görüşmede bir tel eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, savunma hakkını kullanmayacağını beyan ederek kürsüde konuşmadı.

BAHÇELİ TAKİP ETTİ

Soruşturma önergeleri görüşmelerinin bir kısmını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takip etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise gece geç saatlere kadar süren Genel Kurul görüşmeleri büyük bir kısmını takip etti. Bahçeli, önergeler için yapılan gizli oylamalara da katılarak oy kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset