Bayraktar şimdi de özür diledi!

İstifa ettiğini açıklayan ve Başbakan Erdoğan'ı da istifaya davet eden Erdoğan Bayraktar geri adım attı.Başbakan'a karşı takındığı sert uslubun ardından gün geçtikçe bu tavrını yumuşatan Bayraktar "Önce Allah sonra RTE" mesajıyla başladığı geri adımlarını

Bayraktar şimdi de özür diledi!

İstifa ettiğini açıklayan ve Başbakan Erdoğan'ı da istifaya davet eden Erdoğan Bayraktar geri adım attı.

Başbakan'a karşı takındığı sert uslubun ardından gün geçtikçe bu tavrını yumuşatan Bayraktar "Önce Allah sonra RTE" mesajıyla başladığı geri adımlarının son halkası özür dilemek oldu.

İstifa açıklamasında "Tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum" diyen eski bakan Bayraktar'ın , Başbakan Erdoğan'ın "Bayraktar o ifadeyi düzeltmeli" sözlerinin ardından özür dilemesi oldukça ilginç karşılandı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: "Sayın Başbakanımız, benim davamın lideridir. 25 Aralık 2013 tarihinde yaptığım açıklamada bu hususun altı çizilmiş ve Sayın Başbakanımızın da icranın başı olduğu zikredilmiştir. Bunun aksi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etmek için maksadımı aşan bir şekilde "istifa" kelimesi tarafımdan kullanılmıştır. Bu ifademden dolayı liderimden ve dava arkadaşlarımdan özür diliyorum." dedi.

 İSTİFASINI BÖYLE DUYURMUŞTU

ERDOĞAN "O İFADEYİ DÜZELTMELİ" DEMİŞTİ
Başbakan Erdoğan, Almanya ziyareti öncesinde Bayraktar'la ilgili soruya verdiği yanıtta, "Erdoğan Bey, benimle 20-25 yıl geçmişi olan bir arkadaşımız. Nereden nereye yürüdüğümüz belli. Oradaki kullandığı yanlış ifadeyi düzeltmek onun görevi" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset