Bayburt'ta AKP'nin adayı değişti

BAYBURT’A DERSHANE SAHİBİ Akparti yerel seçemlerde Bayburt adayı Mete Memiş oldu.Başbakan Erdoğan bugünkü gurup taplantısında Bayburt Belediye başkan adayıını açıkladı Ak Parti, Bayburt’ta mevcut Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın yerine Mete Memiş’i aday

Bayburt'ta AKP'nin adayı değişti

BAYBURT’A DERSHANE SAHİBİ

 Akparti yerel seçemlerde Bayburt adayı Mete Memiş oldu.Başbakan Erdoğan bugünkü gurup taplantısında Bayburt Belediye başkan adayıını açıkladı

 Ak Parti, Bayburt’ta mevcut Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın yerine Mete Memiş’i aday gösterdi. 1964 doğumlu Memiş, Matematik bölümü mezunu, öğretmen. Dershane sahibi olan Memiş,Ak Parti Bayburt İl Teşkilatı’nın kuruluşunda yer aldı.

METE MEMİŞ KİMDİR?

1964 Bayburt doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası. İlk ve orta öğrenimi Bayburt’ta lisans eğitimini 1985 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümünü tamamladı. Mesleğe Kars- Kağızman’da başladı. Öğretmenliğin yanı sıra, Müdür yardımcılığı yaptı. Ardından özel sektöre geçiş yaparak Bayburt Güven Dershanesinde müdür olarak çalıştı. Sonrasında kurdukları şirket bünyesindeki Erzincan Güven Dershanesinde yönetiileğ ve Matematik öğretmenliğine devam etti.

Büyük onuru ve mutluluğu olan 26 yıllık meslek hayatı boyunca aralarında çok sayıda akademisyen, bürokraat, işadamı, doktor, mimar, mühendis, hukukçu ve öğretmenin de bulunduğu çeşitli meslek gruplarından alanlarında başarılı sayısız bireyin yetişmesinde büyük emek sahibidir.

AKP’nin kuruluş aşamasında Bayburt İl Teşkilatının yapılanmasına fikirleriyle katkı sağladı. 2002 Genel Seçimlerinde AKP Bayburt Milletvekili Aday Adayı oldu. İlerleyen süreçleri yakinen takip ederek AKP adına yerel ve genel seçimlerde katkı sunmaya devam etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset