Bayburt Valisi'nden sporculara ödül

2013 yılı içerisinde çeşitli spor dallarında dereceye giren sporcular Vali Mükerrem Ünlüer tarafından altınla ödüllendirildiler.Valilik makamından yapılan ödül törenine başarılı sporcuların yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu

Bayburt Valisi'nden sporculara ödül

2013 yılı içerisinde çeşitli spor dallarında dereceye giren sporcular Vali Mükerrem Ünlüer tarafından altınla ödüllendirildiler.

Valilik makamından yapılan ödül törenine başarılı sporcuların yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Spordan sorumlu şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu ve sporcuların antrenörleri katıldı.

İrlanda’nım Dublin kentinde yapılan Üst minikler Avrupa Okullar arası Boks şampiyonasında 76 Kg.Avrupa 3. olan Burhan Kıran ve 54 kiloda 3. olan Mustafa Mıcık yarım altınla, Ukrayna’nın Kiev kentinde yapılan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonasında 54 kiloda Dünya 3. Olan Ahmet Mıcık yarım altınla, Litvanya’da yapılan Bilek Güreşi şampiyonasında Ağırsiklet Dünya şampiyonu olan Arif Ertem yarım altın, Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasında 3. Olan 76 kiloda Emre Bayram ve 55 kiloda Abdurahim Gürbüz çeyrek altın, Alaşehir’de yapılan Türkiye Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba toplulukları Karete turnuvasında 68 kiloda 2. olan Mustafa Şahin’i çeyrek altınla ödüllendirdi

Eskişehir’de yapılan Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasında 100 metre Türkiye Şampiyonu, 200 metre Türkiye Şampiyonu ve Uzun atlamada Türkiye rekoru kırarak, bir ilki gerçekleştiren görme engelli sporcumuz Sevda Kılınç’ı çeyrek altın ile ödüllendirerek sporcunun antrenörü ve okul müdürünü tebrik etti.

Sporcuları tek tek tebrik ederek ödüllerini takdim eden Vali Mükerrem Ünlüer, sporcuların elde ettikleri bu başarılarından çok mutlu olduğunu belirterek, özellikle bilek güreşine damga vuran Bayburtlu sporcuların başarılarının gerek ülkemizde gerekse yurt dışında Bayburt’un gurur kaynağı olduğunu, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

20130924aw000128_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset