Başkan Saral tekrar aday

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Of Belediye Başkanı olmak için AK Parti’den aday adaylığı için başvuruda bulundu.Of İlçe Başkanlığında düzenlenen törende başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Hakan T

Başkan Saral tekrar aday

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Of Belediye Başkanı olmak için AK Parti’den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Of İlçe Başkanlığında düzenlenen törende başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzoğlu’na teslim eden Başkan Saral, “Of’ta kısa bir süredir Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Halkımızın ve teşkilatımızın öngörüsü ile birlikte aday adaylık müracaatımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylığımızı siz değerli teşkilat mensuplarımızın huzurunda sevgili ilçe başkanımıza sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda projelerinden bahsetmeyeceklerini belirten Başkan Saral, “Bugün başvuru için buradayız. Bugün projelerimizden bahsetmeyeceğiz. İnşallah adaylık sürecimizin ardından Of’umuza yakışır projelerimizi de halkımızla paylaşacağız” dedi.

İstişaresiz bir adım atmadığını belirten Başkan Saral “Yapımızda teşkilatçılık ruhu vardır. Gençliğimizden bu yana, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatımızın içinde olduk. Bir dönem belediyemizin Gençlik Meclisi Başkanlığı görevinde bulundum. Yaptığımız faaliyetlerimizde hem teşkilatçılığımızı hem de istişarelerimizi ortaya koyduk. İstişaresiz hiçbir iş yapmadığımızı bilirsiniz. İnşallah bundan sonra da yapacağımız tüm çalışmalarımızı istişarelerle yapacağız. Bu nedenle gerek Gençlik Meclisi Başkanlığımız, gerek meclis üyeliğimiz ve gerekse belediye başkanlığımız döneminde Of’umuza önemli hizmetler yaptık. Bu çalışmalarımızla birlikte edindiğimiz tecrübe ve birikimle Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Ofumuza hizmete devam edebilmek için yeniden adaylık başvurusu yapıyorum. Allahü Teala bizleri utandırmasın. Siyaseten çok güçlüyüz. Tüm imkanları Of için seferber edebilmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

20131007aw000681_03.20131007162752.jpg

 

BAŞKAN SARAL’A TEŞEKKÜR
Başkan Saral’ın aday adaylık için başvuru yapmasından memnun olduklarını belirten İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ise “Of’ta yaşayan bütün kardeşlerimizin aday adaylığı hakkına sahip olduğu gibi sevgili başkanımız da bu hakkını kullanarak bizlere adaylık için başvurusunu yaptı. İnşallah adaylık sürecimizde daha çok aday adayının başvuru yapmasını bekliyoruz. Nihayetinde bu aday adayları içerisinde bir adayımız Başkan adayımız olacak. Adaylık sürecimizin tamamlanmasının ardından tüm teşkilat mensuplarımızın o adayımız için çalışacağını biliyorum. Tüm teşkilatım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum, Allah’tan hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset