Başkan adayları buluşmasına Trabzon damgası

AK Parti bugün Ankara’da tam bir gövde gösterisi yaptı. Belediye başkan adayları ile yerel seçim öncesi bir ataya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan seçimlerin önemine değinerek adaylardan başarı sözü aldı. Belediye başkan adayları buluşmasına Trabzon tam kadr

Başkan adayları buluşmasına Trabzon damgası

AK Parti bugün Ankara’da tam bir gövde gösterisi yaptı. Belediye başkan adayları ile yerel seçim öncesi bir ataya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan seçimlerin önemine değinerek adaylardan başarı sözü aldı. Belediye başkan adayları buluşmasına Trabzon tam kadro katılırken birlik ve beraberlik noktasında güzel bir tablo ortaya koydular.


17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası sıkıntılı günler yaşayan bakanlıktan ayrılan fakat AK Parti Trabzon Milletvekili olarak yoluna devam edecek olan Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı yemekte bir araya gelen AK Parti Trabzon teşkilatları ve belediye başkan adayları yerel seçimleri Ankara’da masaya yatırdı.

95s.20140219185725.jpg
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar,Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta,  Trabzon Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’ün paylaştığı masanın tek ana gündemini yerel seçimlerde izlenecek strateji oluşturdu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler