Başbakan'dan sır gibi ziyaret!

Başbakan Erdoğan'ın evinin önünde bekleyen gazeteciler sürpriz ile karşılaştı. Evden çıkan korumalara ait araç konvoyunda Erdoğan'ın makam aracı yoktu. Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nden çıkarken görüntülendi. Duyurulan resmi programı olmayan Başbakan'ın

Başbakan'dan sır gibi ziyaret!

Başbakan Erdoğan'ın evinin önünde bekleyen gazeteciler sürpriz ile karşılaştı. Evden çıkan korumalara ait araç konvoyunda Erdoğan'ın makam aracı yoktu. Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nden çıkarken görüntülendi. Duyurulan resmi programı olmayan Başbakan'ın Haliç Kongre Merkezi'ne niye gittiği açıklanmadı. Başbakan Erdoğan daha sonra Sütlüce'deki Ak Parti İl Binası'na geçti.

BAŞBAKAN'IN ARACI KONVOYDA YOKTU

Resmi olarak duyurulan programı olmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da temaslarda bulunuyor. Gazeteciler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinin önünde beklerken saat 13.40'ta hareketlilik yaşandı. Koruma araçları bir anda hareketlendi. Başbakan'ın evinden çıkan konvoy, köprü yolundaki benzin istasyonunda durdu. Koruma araçlarının yakıt almak için dururken, Başbakan Erdoğan'ın aracının konvoyda olmadığı görüldü.

ERDOĞAN, HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NE GİTTİ

Daha sonra konvoy, Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ın burada olduğu öğrenildi. Fakat gazetecileri atlatan Başbakan Erdoğan'ın buraya ne zaman geldiği açıklanmadı. Başbakan Erdoğan, saat 15.00 sıralarında Haliç Kongre Merkezi'nden çıkarak Sütlüce'deki Ak Parti İl Binası'na geçti. Erdoğan'a Başdanışmanı Yalçın Akdoğan eşlik etti. Başbakan Erdoğan, aracından inerek, il binasına girdiği sırada çevre binaların birinden bir vatandaş, "Hoşgeldiniz. Seninle gurur duyuyoruz" diye seslenince, Erdoğan da, "Sağolun" diye karşılık verdi.

SEÇİM TOPLANTISI MI?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Erdoğan'dan önce Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit geldi. İl binasındaki toplantının seçimlerle ilgili olduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset