Başbakan'dan önemli açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu,"Kamu düzeni çözüm sürecinin altyapısını hazırlar. O anlamda, dün Hakkari'de, Dağlıca etrafında çok ciddi taciz atışları söz konusu oldu, Dağlıca'daki karakolumuza yönelik tacizler söz konusu oldu. Bunlara bizim tahammül göstermem
Başbakan'dan önemli açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu,"Kamu düzeni çözüm sürecinin altyapısını hazırlar. O anlamda, dün Hakkari'de, Dağlıca etrafında çok ciddi taciz atışları söz konusu oldu, Dağlıca'daki karakolumuza yönelik tacizler söz konusu oldu. Bunlara bizim tahammül göstermemiz, herhangi bir şekilde bunlara taviz vermemiz mümkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir