Başbakan'dan kasetli açıklama!

Başbakan Erdoğan, Manisa Demirci'de toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, gençliğin kuru kuruya kafatası milliyetçiliği yapmasın istiyoruz" dedi.İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları...-Bizim gençlerimiz elinde molotof kokteyli i

Başbakan'dan kasetli açıklama!

Başbakan Erdoğan, Manisa Demirci'de toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, gençliğin kuru kuruya kafatası milliyetçiliği yapmasın istiyoruz" dedi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları...

-Bizim gençlerimiz elinde molotof kokteyli ile dolaşan gençlik olmayacak.

-Bizim dinimizde kavmiyetçilik, ırkçılık, siyah-beyaz ayrımı yok.

-Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz.

-Bu vatanımız üzerinde kimse operasyona kalkışmasın. Karşısında bizi bulur.

-CHP'nin Genel Müdürü Hakkari'ye gidiyor ama Türk Bayrağı'nı Ankara'da unutuyor.

-Devlet içinde paralel devlet kurmaya gayret edenler bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklardır. Bu ülke 76 milyonundur. Biz 76 milyonun hükümetiyiz. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin hakkı yoktur.

-Son olayları görüyorsunuz. Ulusal boyutu var uluslararası boyutu var. Gizlilik kaydı olan evrakları yanına aldığı yandaş medyayala birlikte kullanarak birçok masum insanları deşifre etmek suretiyle, günahları olmadığı halde iftira atmak suretiyle onları günahkar hale getiriyor.

-Başsavcının yaptığı açıklama çok manidardır. Bu gücü suistimal etmek suretiyle bu üşkenin bölünmesine neden oluyorlarsa onları teşhir ederiz. Seninle daha dur bakalım işimiz var. Seninle işimiz var. Çıkıyorsun adalet sarayının önünde bildiri dağıtıyorsun. Nerede görüldü bu?

-Eğitimde attığımız adımları biliyorsunuz. Sağlıkta Demirci hastanesinin inşaatı devam ediyor. Eskiden çekilen çileleri biliyorsunuz değil mi?SSK'nın genel müdürüyken yolsuzluklarıyla meşhurdu biliyorsunuz.

-Kendi genel başkanına bu tezgahı kuran herşeyi yapar. Sayın Baykal'ı bir kasetle götürdüler. Şimdi iş ortaya çıkıyor. Bu işin arkasından kimler var sorusunun cevabı çıkmaya başladı.

-Yolsuzlukla partinizden ihraç ediyorsunuz daha sonra gelip İstanbul'dan aday yapıyorsunuz.

-CHP susuzluktur. CHP hava kirliliğidir. Bunların devirleri hep böyle oldu.

-Yüzlerce binlerce baraj yaptık gölet yaptık Türkiye'ye.

-İzmir susuzdu. Belediyenin yapması gerekir yapamadı. Biz yaptık.

-Biz 10 senede 17 bin kilometre yol yaptık. Burada Manisa'nın en doğusuna doğu kışlası deniyor. Döner dönmez gerek savunma bakanıma gerek genelkurmay başkanıma bu konuları ileteceğim. Onlar da uygun görürse biz bunu gerçekleştiririz. Biz her işimizi istişare ile yapıyoruz.

-Toplumlar layık oldukları idareyle idare olmalılar. Biz size layık olmaya çalıştık, layık olacağız. Bizim rotamızı siz çizdiniz. Yolsuzluk bizim en büyük düşmanımızdır. Babamızın oğlu olsa, evladımız olsa yolsuzluklar noktasında asla prim vermeyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset