Başbakan'dan flaş Başbuğ açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin İlker Başbuğ kararına ilişkin "Süreci takip ediyoruz. Hayırlı olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum" dedi.Başbakan Erdoğan'ın açıklaması şöyle;AYM'nin vereceği karar bizim için önemli fakat Cumhurbaşk

Başbakan'dan flaş Başbuğ açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin İlker Başbuğ kararına ilişkin "Süreci takip ediyoruz. Hayırlı olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın açıklaması şöyle;

AYM'nin vereceği karar bizim için önemli fakat Cumhurbaşkanımızın bugün Özel Yetkili Mahkemeler ile ilgili kanunu onaylamış olması bu sürece bir farklılık getirir mi getirmez mi onu tam bilemiyorum. Böyle bir şey olursa durumun yeni kuralacak olan Ağır Ceza Mahkemeleri'nde değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Onu da doğrusu tam detaylı bilemiyorum. Ankara'ya dönünce arkadaşlardan gereki bilgileri alacağım. Ama ben hayırlı olmasını diliyorum. Temennim budur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler