Başbakan'dan CHP'nin MİT iddiasına yanıt

AK Parti Patnos İlçe Kongresi'nde konuşan Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT, CHP'yi izliyor" iddiasına ilişkin, "Kılıçdaroğlu MİT’in önemli işleri var, CHP ile uğraşacak vakti yok. Hiçbir devlet kurumu siyasetin içinde deği

Başbakan'dan CHP'nin MİT iddiasına yanıt

AK Parti Patnos İlçe Kongresi'nde konuşan Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT, CHP'yi izliyor" iddiasına ilişkin, "Kılıçdaroğlu MİT’in önemli işleri var, CHP ile uğraşacak vakti yok. Hiçbir devlet kurumu siyasetin içinde değildir. Kendi zafiyetinizi örtmek için devlet kurumlarına iftirada bulunmayın. Elinde belge varsa çık ispat et, ispat edemiyorsan ihanet içindesin." dedi.

Davutoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;

Kim ne yaparsa yapsın hangi şiddeti uygularsa uygulasın inadına muhabbet, inadına sevgi diyeceğiz. CHP haksız suçlamalar içinde bulunurken Türkiye’yi dışarıya şikayet ediyor.

Kılıçdaroğlu "MİT CHP’yi karıştırmak için faaliyette bulunuyormuş" diyor. Kılıçdaroğlu’nun göremediği şu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurumları bu vatanın emrinde ve hizmetindedir. Kılıçdaroğlu kendisine imza vermiş olan delegelerin oyunu bile alamadı. Partisi içinde her türlü görüş çatışır hale geldi, istifa edenler, disipline verilenler oluyor. Kılıçdaroğlu sadece durup düşünüyor. Herkes oyun oynuyor, Kılıçdaroğlu kendini antrenör sanıp ortada dolanıyor.

Öyle bir itham ki bu aslında Kılıçdaroğlu kendi acziyetini, zayıflığını örtmek için devlet kurumuna iftirada bulunuyor. Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum iftiralar üzerine siyaset yapmayın, elinde belge varsa çık ispat et. İspat edemiyorsan ihanet içindesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler