Başbakan'a protesto! Hırsız var...

Başbakan Erdoğan, 5 yıl aradan sonra Brüksel'e gitti. Avrupa'nın çeşitli kentlerinde yaşayan Türkler, yağmurlu ve soğuk havaya karşın başkent Brüksel'de Başbakan'ın konaklayacağı otelin önündeki Stephanie Meydanı'nda özel izinle toplandı.Başbakan da kendi

Başbakan'a protesto!  Hırsız var...

Başbakan Erdoğan, 5 yıl aradan sonra Brüksel'e gitti. Avrupa'nın çeşitli kentlerinde yaşayan Türkler, yağmurlu ve soğuk havaya karşın başkent Brüksel'de Başbakan'ın konaklayacağı otelin önündeki Stephanie Meydanı'nda özel izinle toplandı.

Başbakan da kendisini bekleyen kalabalığa bir otobüsün üzerinden seslendi ve destekleri için teşekkür etti.

TÜRK BAYRAKLARI VE DÖVİZLERLE KARŞILADILAR

Türk vatandaşları ellerinde Türk bayrakları ve dövizler ile "Dik dur eğilme bu millet seninle" ve "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde sloganlar attı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısının sözlerini kalabalıkla birlikte söyledi.

Erdoğan konuşmasının ardından destek sloganları ile oteline geçti.

BİR GRUP DA PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI

Belçika Atatürkçü Düşünce Derneği'nden yaklaşık 100 kişilik bir grup da otel yakınında bir noktada "AKP istifa" "hırsız var" şeklinde sloganlar atarak protesto gösterisi yaptı.

5 YIL SONRA BRÜKSEL'DE

Brüksel ziyareti, Erdoğan'ın 5 yıl aradan sonra buraya yapacağı ilk ziyaret olmasının yanı sıra temaslar sırasında verilecek mesajların Türkiye-AB ilişkilerinin geleceği açısından belirleyici niteliğe sahip olma potansiyeli taşıması açısından da önem taşıyor.

Başbakan Erdoğan bugünkü temasları çerçevesinde, AB Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz'la hem ayrı ayrı hem de çalışma yemeği formatında dörtlü zirvede bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset