Başbakan yine cemaate yüklendi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte halka hitap etti.İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:Yalova'da AK Parti ile baş edemeyeceğini anlayanlar hileye başvurdular. Hukuk mücad

Başbakan yine cemaate yüklendi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Yalova'da AK Parti ile baş edemeyeceğini anlayanlar hileye başvurdular. Hukuk mücadelemizi yaptık ve seçimlerin tekrarlanmasını sağlamış olduk. Önümüzdeki hafta bugün sandığa gidiyoruz. Bir kez daha tercih yapacağız. Yalova'nın geleceği hakkında çok önemli karar vereceğiz. 30 Mart'ta zaten çok büyük destek verdiniz. Şimdi 1 Haziran'da bu desteği daha da artırmak suretiyle vermeye hazır mıyız? Hiç tartışmaya mahal bırakmadan AK Parti'nin hizmet siyasetine evet diyoruz. Bir kez daha AK parti karşısında arayışlara giriyorlar. Kendi kimliklerini, ilkelerini ayaklar altına alıyorlar. Ak Parti'nin Yalova'da kazanacağını anlayanlar AK Parti karşısında ittifak oluşturmaya çalışıyorlar. Bu kirli ittifaklara itibar etmeyeceğinizi biliyorum. MHP'ye, diğer partilere oy vermiş kardeşlerim inanıyıorum ki CHP'ye destek vermeyecektir. Bunu birçok ilde denediler. İşte Ankara'da önceden MHP2li olan kişiyi aday gösterdiler. CHP genel başkanı da Ankara2da bozkurt işareti yaparak dolaştı. Ne oldu? Ankara bu numarayı yutmadı. Şimdi o CHP adayı ortada yok. Seçimlerde saat başı kazandığını iddia ediyordu. İttifakları İstanbul'da da boşa çıktı.

Diğer tüm illerde gizli ittifaklar yaptılar. Bunların kimlerle ittifak yaptığını gördünüz. Pensilvanya bunlara oradan lojistik destek sağladı. 30 Mart'ta milletim bunlara gereken cevabı verdi. Pensilvanya ne diyor? ‘Teknik nakavt yapacaksınız' diye talimat veriyor. İnsanları gayri meşru yollarla dinlediler. Utanmadan sıkılmadan montajlar imal ettiler. Maalesef hakim ve savcı da kiraladılar.

"SEN NASIL POLİSSİN!"

17 Aralık için hazırlanan iddianameler, polis fezlekeleri elime geçti. Bu fezlekelerde ne yazıyor? Merhum Menderes'i Yassıada'da daha başbakanken sabık başbakan diye yargılamışlar. Suç sabit olmadıkça sen o kişiyi suçlu olarak yargılayamazsın. Benim için de bu tutanaklarda ‘dönemin başbakanı' ifadesini kullanmışlar benim için. Dönemin başbakanı dediğin Tayyip Erdoğan bak hala burada. Bu ne terbiyedir? Sen nasıl polissin! Çünkü Pensilvanya bunlara böyle talimat verdi.

"BUNLARIN OKULLARINA GÖNDERMEYİN"

Bunların okullarında çocuklarınız okuyorsa alın. Devletin okulları bize yeter. Ben devletin okullarında okudum. İmam hatip bitirdim.ardından bizim zamanımızda imam hatipten almıyorlardı bir de lise fark imtihanlarını verdim. Çocuklarım da imam hatip okudu. Güzel üniversitelerden mezun oldular. Şimdi de milletimizin hizmetindeler. Hem para vereceksin hem de saygısızlık göreceksin. Özel okula gönderecekseniz de buralara göndermeyin. Onların yurtlarında çocuklarınızı barındırmayın. O yurtlarda gece seansları yaptılar. Tayyip Erdoğan'a dua ediyorlardı. Bumerang gibi kendilerine döndü.

"TERLEYECEĞİZ, KOŞACAĞIZ"

Onların ablaları var. Kapılara geliyorlarmış. Onlara bir de partinizi kurun öyle gelin deyin. Birilerine sığıntı olmayın. Çok çalışacağız, terleyeceğiz, koşacağız. Önümüzdeki hafta bir kez daha Yalova AK Parti diyecek.

CHP'nin adayı bazı sözler vermiş. 2000-3000 kişiye iş vaat ediyormuş. Bunlara 3 koyun verin kaybedip gelirler. 700 kişinin çalıştığı belediyeye 2000 kişi alınır mı?

"YALANA OY VERİLMEZ"

Yalova bizimle daha güzel oldu. Bunların hepsi seçimlerde kuru vaattir. Çünkü bunların genel başkanı da böyle kuru vaatler yapar. Kılıçdaroğlu'nun da işi gücü doğru olmayan vaatlerde bulunmak. Biz bu yalanı haftaya Pazar günü bozmamız lazım. Birilerine de büfe ve çay bahçesi vaat ediyor. Böyle belediye başkanı adaylığı olur mu? Demek ki bunları vermek suretiyle kendilerine göre mafya ile işbirliği yapacak. İhale yapılır, verilir. Bunlar vaat edilmez. Yalana oy verilmez. Biz ne aldanan olduk ne de aldatan olacağız. Dürüst olacağız. Yapacağımızı söyleyeceğiz.

Siyaset ilkeli olmayı gerektirir. Böyle bir ilkeli duruş CHP'de yok. Yalova hep hizmete baktı. İnşallah yine aynısını yapacak. Yalova'daki MHP'li, SP'li, BBP'li kardeşlerimin eli inşallah CHP'ye gitmeyecek. Asıl ittifak tüm Yalovalı kardeşlerimin ittifakı olacaktır.

"DÖNEMİN BAŞBAKANI LAFI GEÇEN İDDİANAME HAZIRLAMIŞ POLİS BENİM İÇİN"

O tutanaklar polis fezlekeleri şimdi elime geçti. Şimdi benim içinde ne vardı biliyor musunuz, dönemin başbakanı lafı geçen iddianame hazırlamış polis benim için. Şimdi bu iddianameyi hazırlayan o güvenlik mensuplarına sesleniyorum. Siz bunu 17 Mart öncesinde hazırladınız. 17 Aralık. Aralık geçti, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs. Mayıs da bitiyor. Yahu sen dönemin başbakanı dediğin Tayyip Erdoğan bak hala burada. Sen nasıl bir polissin? Nasıl böyle bir şey yaparsın? Çünkü Pensilvanya böyle talimat vermiş. Bunlar zannediyorlardı ki, 17 aralık darbesiyle başarılı olacağız, hukuk darbesiyle de bunu tamamlayacağız ve başbakanı indireceğiz ve ardından da hükümeti kuracağız. Buna inandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler