Başbakan tarihi buluşmaya Arınç ile gidiyor!

Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "kızlı-erkekli öğrenci evi" polemiği sonrası ilk kez 10 Kasım'da bir araya gelmiş, fotoğraflara ikilinin çok da samimi olmayan görüntüleri yansımıştı. Bu buluşmadan sonra ikili bir daha birlikte görül

Başbakan tarihi buluşmaya Arınç ile gidiyor!

Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "kızlı-erkekli öğrenci evi" polemiği sonrası ilk kez 10 Kasım'da bir araya gelmiş, fotoğraflara ikilinin çok da samimi olmayan görüntüleri yansımıştı. Bu buluşmadan sonra ikili bir daha birlikte görülmemişti. Hafta sonu Diyarbakır'da gerçekleşecek tarihi ziyarete Bülent Arınç'ın da katılacağı öğrenildi.

"DAVET ETTİLER, GİDECEĞİM"

Başbakan Yardımcısı Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Diyarbakır'a gideceğini söyledi. Arınç, Meclis'te gazetecilerin, "Başbakan Erdoğan ile birlikte Diyarbakır'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Davet ettiler, Diyarbakır'a gideceğim" karşılığını verdi.

HÜSEYİN ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Çelik, basının sorusu üzerine, "Başbakan ile Arınç birlikte Diyarbakır'a gidecekler. Hiçbir problem yok. Başbakan'ın dediği gibi elini ovuşturanlar boşuna ovuşturmasınlar. Buradan onlara ekmek yok" dedi.

BAŞBAKAN'IN DİYARBAKIR PROGRAMI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 16-17 Kasım'da Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde kentte hazırlıklar sürüyor. Başbakan Erdoğan'ın 16 Kasım Cumartesi günü başlayacak ve 2 gün sürecek programı kapsamında 360 çiftin toplu nikah töreninin Dicle Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirileceği bildirildi.

37 YIL SONRA BİR İLK

Gelinlik ve damatlık giyecek 22 çiftin sahnede temsili nikahının kıyılacağı salonda, 37 yıl sonra Türkiye'ye dönecek olan sanatçı Şivan Perver ile İbrahim Tatlıses düet yapacak. Toplu nikah töreni ve iki önemli sanatçının düetine sahne olacak spor salonunda yarından itibaren hazırlıkların başlayacağı öğrenildi.

Bu arada Başbakan Erdoğan ve beraberindekilerin nikah töreninden sonra İlahiyat Fakültesi önünde yapımı tamamlanan caminin ibadete açılması törenine de katılması bekleniyor.

BARZANİ İLE TARİHİ BULUŞMA

Başbakan Erdoğan toplu nikah töreninden sonra Diyarbakır'da Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile bir araya gelecek. Barzani, 21 yılın ardından ilk kez Bölgesel Yönetim Başkanı kimliğiyle Başbakan Erdoğan'ın daveti üzerine Diyarbakır'agelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset