Başbakan, Suriye opersayonu için ne dedi?

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tezkere tartışmaları ile ilgili olarak "Meclis'i olağanüstü toplamaya gerek yok" dedi.FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...ERDOĞAN TARİH

Başbakan, Suriye opersayonu için ne dedi?

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tezkere tartışmaları ile ilgili olarak "Meclis'i olağanüstü toplamaya gerek yok" dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...

ERDOĞAN TARİH VERDİ

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin açıklamalarını değerlendiren Erdoğan, "Sınırlı operasyon bizi tatmin etmez, Kosova'daki gibi olmalı" dedi. "Kerry'nin açıklamasına bakılırsa G-20 öncesi müdahale olabilir" diyen Erdoğan, G-20 zirvesinde Obama ile bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.

"VUR - ÇIK OLMAZ"

Olası Suriye operasyonuna yönelik değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Sınırlı operasyon bizi tatmin etmez, Kosovadaki gibi olmalı. Müdahale 1-2 günlük vur-çık değil rejimi bırakma noktasına getirmek olmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler