Başbakan Ordu'ya geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 11.40'ta helikopterle Ordu'ya geldi. Davutoğlu'nu, helikopterin indiği 19 Eylül Stadyumu'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, milletvekilleri, Or

Başbakan Ordu'ya geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 11.40'ta helikopterle Ordu'ya geldi. 

Davutoğlu'nu, helikopterin indiği 19 Eylül Stadyumu'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, milletvekilleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile diğer ilgililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da Ordu'ya geldi.

Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Doğu Karadeniz Projesi Eylem Planı'nın açıklanacağı salona hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler