Başbakan istesin camları bile silerim

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olup olmayacağına ilişkin soruya "Genel Başkan bana, 'sana yeni bir görev düştü, genel merkezin camlarının temizliği bundan sonra senin mesuliyetin' des

Başbakan istesin camları bile silerim

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olup olmayacağına ilişkin soruya "Genel Başkan bana, 'sana yeni bir görev düştü, genel merkezin camlarının temizliği bundan sonra senin mesuliyetin' dese, gocunmam yaparım" diye cevap verdi.

Ünyeliler Derneği'nin Beyoğlu'ndaki genel merkezine misafir olan Bağış, dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.
 
"GÖREV ÇİN'DE DE OLSA GİDERİM"
 
Bağış, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmak isteyip istemediği" yönündeki soruyu şu şekilde yanıtladı: "İstanbul halkı beni 2015'e kadar milletvekili seçti. 2015'e kadar görevimin başındayım. Ama bu parti, bu genel başkan ve bu genel merkez, 32 yaşında beni Amerika'dan çağırdı, 'Gel biraz da ülkene hizmet et' dedi ve milletvekili yaptı.
 
36 yaşında, Türkiye gibi büyük ve güçlü bir ülkenin iktidar partisinin genel başkan yardımcılığını bana tevdi etti. 38 yaşında da 'Kabinedeki 25 kişiden biri ol, Türkiye'nin yönetiminde söz sahibi ol' dediler ve bakan yaptılar.
 
Yarın genel merkezim, genel başkanım, partim bana, 'Sana yeni bir görev düştü, genel merkezin camlarının temizliği bundan sonra senin mesuliyetin' derse, 'Onda da bir hayır vardır, beni bu genç yaşlarda bu göreve getiren irade bugün bana bunu uygun gördüyse, bunda da bir doğruluk payı vardır' der, o camları temizlemekten hiç de gocunmam. Görev Çin'de de olsa, kendi memleketim Siirt'te de olsa, İstanbul'da da olsa, Ankara'da da olsa hiç fark etmez." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler