Başbakan, Gülen'in bedduasına cevap verdi

Başbakan Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen’in duasına göndermede bulunarak, “Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil. Lanet Müslümanlar arasında öyle bir tezgahtır ki bumerang gibi döner bunu yapana gider” dedi.Erdoğan, Zaman G

Başbakan, Gülen'in bedduasına cevap verdi

Başbakan Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen’in duasına göndermede bulunarak, “Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil. Lanet Müslümanlar arasında öyle bir tezgahtır ki bumerang gibi döner bunu yapana gider” dedi.

Erdoğan, Zaman Gazetesi’nin reklamlarını da eleştirerek, “Birileri havaalanlarının çıkışına bilbordlara bir tarafa geziciyi bir tarafa polisimizi koymuş. Sizin kardeşliğiniz elinde molotof kokteyliyle dolaşanlara karşı mı?” dedi.

Erdoğan, yolsuzluk operasyonu çerçevesinde oğlu tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ında aralarında bulunduğu bakanlarla Pakistan’a hareketi öncesi Trabzon Havalimanı’nda halka hitap etti. Erdoğan’ı havaalanında kalabalık bir grup karşıladı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

ÇÖKERTECEĞİZ

“Ahlak sınırlarını aşmış tipler türedi bu ülkede. Devletin içinde paralel yapılaşmaya gayret edenler türedi. Nasıl mafyayı çökerttiysek, bu çeteleri de çökertmiştik, ama bunların şekli farklı. Şimdi de bunlara geldi sıra. Bunları da çökerteceğiz. Bunlar yüzde 50’nin dilinden de anlamıyor. İnanıyorum ki 30 Mart’ta bu çok daha farklı olacak. Adını siz koyacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler