Başbakan Almanya’dan Batı’yı uyardı

Kimsenin Türkiye’ye parmak sallayamayacağını, Türkiye’yi tehdit edemeyeceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, “Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye sizin bildiğiniz Türkiye değil artık. Köprünün altından çok sular geçti” dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

Başbakan Almanya’dan Batı’yı uyardı

Kimsenin Türkiye’ye parmak sallayamayacağını, Türkiye’yi tehdit edemeyeceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, “Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye sizin bildiğiniz Türkiye değil artık. Köprünün altından çok sular geçti” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin kuruluşunun 10. yıl dönümü etkinliğinde konuştu. Batı’ya seslenen Erdoğan, “İçerde kibir abideleri olduğu gibi dışarıda da kibir abideleri olduğunu görüyoruz. Türkiye’ye parmak sallamayı, Türkiye’yi tehdit etmeyi, Türkiye’nin kalkınmasını engellemeyi kendilerine hak görenler var. İçeride söylediğimi onlara da söylüyorum. Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye sizin bildiğiniz Türkiye değil artık. Köprünün altından çok sular geçti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset