Başbakan Ak Parti'nin oy oranını açıkladı!

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:"AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 52"10 yıl önce AK Parti'yi kurduğumuzda bize ömür biçenler, saman alevi gibi yanıp söneceğimizi, dağılacağımızı, pa

Başbakan Ak Parti'nin oy oranını açıkladı!

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

"AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 52"

10 yıl önce AK Parti'yi kurduğumuzda bize ömür biçenler, saman alevi gibi yanıp söneceğimizi, dağılacağımızı, parçalanacağımızı iddia edenler yanıldılar. Demokrasi dışı güçlerle bizi yıkmaya çalışanlar da başarısız oldular. Kızılcahamam toplantısı bizim nasıl bir birliktelik içinde olduğumuzu gösterdi.

Şu anda anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 50'nin üzerine çıkarak, 52 olarak görünüyor. Çözüm süreci başarıya ulaştığında inşallah milletimizin teveccühü daha da artacaktır.

2053 HEDEFİ

Bugünün çocuklarının ulaşacağı bir yıldönümü de 2053. AK Parti olarak 2053'ü hedeflerimiz arasına alıyor ve o büyük tarih için hazırlıklarımızı bugünden başlatıyoruz. Muhtemelen o tarihi ben ve arkadaşlarım göremeyeceğiz ama o tarihe kadar daha büyük bir Türkiye için şimdiden kolları sıvıyoruz.

"BAHÇELİ 2053'TE DE ARİTMETİK HESAP YAPAR"

2053 yılında muhalefetin ne durumda olacağını tahmin etmek zor değil. 2053 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhtemelen MHP'nin 140. yılında nasıl iktidara geleceğinin aritmetik hesaplarını yapıyor olacaktır. Biz ise durmak yokj, yola devam diyenlerden oluruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset