Başbakan Ahmet Davutoğlu: Vuran vurana, şantaj yapan yapana

Partisinin Aydın İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Davutoğlu'nun gündeminde Charlie Hebdo dergisinin kapağında yer alan ve Hz. Peygamber olduğu ileri sürülen karikatür vardı. Davutoğlu, "Bizim presibimiz açıktır. Her yerde teröre karşı çıkarız ama hiç bir

Başbakan Ahmet Davutoğlu: Vuran vurana, şantaj yapan yapana
Partisinin Aydın İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Davutoğlu'nun gündeminde Charlie Hebdo dergisinin kapağında yer alan ve Hz. Peygamber olduğu ileri sürülen karikatür vardı. Davutoğlu, "Bizim presibimiz açıktır. Her yerde teröre karşı çıkarız ama hiç bir yerde hakarete göz yummayız" dedi.
 
CHP'ye yüklenen Başbakan Davutoğlu, "CHP iki aydır tek Şişli ile uğraşıyor. Şişli'de birbirine vuran vurana, şantaj yapan yapana. Tüm kirli çamaşırılar ortaya çıkıyor." dedi.
 
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları;
 
"HAKARETE GÖZ YUMMAYIZ"
 
Hz. Peygamber'in onuru insanlığın onudur. Ona yapılacak hakerete taviz de vermeyiz sessiz de kalmayız. Karikatürleri basmaya kalkışanlar oldu buna CHP sahip çıktı. Hakarete göz yummayız. Hz. Peygamber'in ve tüm büyüklerimizin onurunu, izzetini korumak için sesimizi yükseltiriz.
 
"GÖREN DÜNYANIN EN BÜYÜK KRİZİ VAR SANIR"
 
CHP iki aydır tek Şişli ile uğraşıyor. Şişli'de birbirine vuran vurana, şantaj yapan yapana. Tüm kirli çamaşırılar ortaya çıkıyor. Gören dünyanın en büyük krizi var sanır. Şişli'yi idare edemediler Türkiye'yi nasıl idare edecekler? Bırakın onlar Şişli ile uğraşınlar. Biz yolumuza devam edeceğiz.
 
"DARBE VURMAYA KALKTILAR"
 
Demokrasiyi korumak noktasında hiç tereddüt etmedik. Milli iradeye dışarıdan müdahale oyunları bozuldu. TIR baskınında çete Türk demokrasisine darbe vurmaya kalktı. Bu ülkeye hükmetmeye kalktılar. CHP'nin bir vekili paralel çete ile ilgili 12 soru sordu. Medet umdukları yer darbeler , paralel çete. Yüzsüzce gelip Adanan Menderes'in memleketinde oy istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset