Başarılamaz denilen işleri başardık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Ne kadar tehdit ederseniz edin, o sandıklardan güneydoğuda da batıda da kuzeyde de güneyde de Karadeniz'de de AK Parti çıkacak" dedi.Soylu, Tarihi Cephanelik'te düzenlenen "Büyük Müjdeler, Dev Projeler" ta

Başarılamaz denilen işleri başardık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Ne kadar tehdit ederseniz edin, o sandıklardan güneydoğuda da batıda da kuzeyde de güneyde de Karadeniz'de de AK Parti çıkacak" dedi.

Soylu, Tarihi Cephanelik'te düzenlenen "Büyük Müjdeler, Dev Projeler" tanıtım toplantısında, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Trabzon'un yarınlara güçlü taşınması için bütün arkadaşlarıyla çalışarak önemli projeler hazırladıklarını belirten Soylu, projeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile paylaştıklarını dile getirdi.

Soylu, AK Parti Trabzon mitinginde Başbakan Davutoğlu'nun Trabzon'da yapılacak bu projelerin müjdesini verdiğini hatırlatarak, "Bu projelerin hepsinin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu projeler bir Trabzon'u, üç Trabzon yapacak ve bu kenti gerek bölgemizin gerek kıtamızın en önemli merkez şehirlerinden biri haline getirecektir" diye konuştu.

dsc_0164-(1).jpg

Soylu, daha sonra Akçaabat ilçesine giderek Şoförler Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, 13 yılda Türkiye'de ülke insanını hor görenlere karşı büyük bir zafer kazanıldığını ifade etti. Yaklaşık 13 yılda, başarılamaz denilen işleri başardıklarını vurgulayan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir şey yapmak istiyorlar ben görüyorum ve anlıyorum. Şu sorunun cevabı hiçbir yerde yok. 6 ile 7 Ekim tarihlerinde eğer güçsüz bir hükümet olsaydı ne yapardık?

Bugün CHP'li, MHP'li arkadaşlarınıza sormanızı istiyorum. Eğer Türkiye koalisyona gider de Türkiye'de istedikleri gibi HDP barajı aştığı takdirde onu kim dizginleyecek. PKK 'yı ve KCK'yı kim dizginleyecek. Kim durduracak, kim yol kesmelerin önüne geçecek. Kim onlara yapamazsınız diyecek, kim diyecek Kılıçdaroğlu mu?"

"MHP'de Rahşan Ecevit'le beraber iktidar olup o iktidarı 2,5 yıl içerisinde bırakıp giden ve bize başbakanlık yapmış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' diyen, dediğin laf bir yere gitsin" ifadesini kullanan Soylu, "Sen 18 yıldır seçim kaybediyorsun ve orada partinin başındasın ve sen diktatör olmuyorsun, dokuz seçime girip, dokuz seçimden de alnının akıyla çıkan, her gittiği şehirde vatandaşa güven veren Recep Tayyip Erdoğan mı diktatör oluyor? Yazık, siyaset bu kadar düşmemelidir" dedi.

dsc_0172.jpg

TÜRKİYE'DE HUZUR ORTAMININ BOZULMASINI İSTİYORLAR

Soylu, Türkiye'nin önünde bir tercih olduğuna işaret ederek, bu tercihin ya tek başına iktidar ya da koalisyon olduğunu söyledi.

AK Parti Muş İl Başkanıya telefon görüşmesini de anlatan Soylu, "Daha dün beni Muş İl Başkanım aradı. Merkez köylerden iki gencimizi kaçırıyorlar, buradan söylüyorum. O hani cicili bicili postlara sardığınız gazetelerinizde, televizyonlarınızda her gün ama her gün bir şekilde ortaya koymaya çalıştığınız Selahattin Demirtaş var ya hani, 'tehdit yok' diyen Selahattin Demirtaş, Muş'ta da tehdit var, 'Hakkari'de havaalanı açılışına gitmeyin' diye tehdit var. Van'da da tehdit var" diye konuştu.

"Ne kadar tehdit ederseniz edin, o sandıklardan güneydoğuda da, batıda da, kuzeyde de, güneyde de, Karadeniz'de de AK Parti çıkacak" diyen Soylu, "Ben bu tehditleri ona anlatırken dedi ki 'senin boyunun ölçüsünü alacağız'. Senin öyle bir gücün olmaz da, ben senin boyunun ölçüsünü alırdım da bana düşmez. 7 Haziran akşamı senin patronun boyunun ölçüsünü alır, hiç merak etme. Neymiş, bizim Diyanetimizi kapatacakmış, o bizim Diyanetimizi değil de biz onun Kandilini söndürürüz" ifadesini kullandı.

Soylu, Türkiye'deki huzur ortamının bozulmasının istendiğini belirterek, "Bizim milletimiz meseleleri anlayan, bilen millettir. Çok sıkıntılarla karşı karşıya kalmış millettir. Biz bir seçime girmiyoruz, biz kader anına giriyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler