Baş: ’MHP de benden kopyaladı’

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli ile açıkladığı projelerini CHP’den sonra MHP’nin de kopyaladığını söyledi. Haydar Baş, MHP’yi asgari ücret zammı konusunda eleştirerek, “Siz daha önce Meclisteydiniz. Madem bu v

Baş: ’MHP de benden kopyaladı’
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli ile açıkladığı projelerini CHP’den sonra MHP’nin de kopyaladığını söyledi.
 
Haydar Baş, MHP’yi asgari ücret zammı konusunda eleştirerek, “Siz daha önce Meclisteydiniz. Madem bu veriliyordu da niçin bugüne kadar vermediniz. Kimi kandıracaksınız. Siz bunu yapamazsınız. Sizin sisteminiz kapitalizmdir, batıldır. Ben onu ayaklarımın altına aldım” dedi.
 
Baş, “Biz asgari ücreti 5 bin lira yapacağız dedik. Ondan sonra birde baktım ki CHP coştu, ‘Ben de bin 500 lira yapacağım’, ardından HDP, ‘Ben de bin 800 lira yapacağım’, birkaç gün önce de MHP, ‘Bin 400 lira yapacağım’ dedi. Bu yoğurdun bolluğu nerede? Siz daha önce Meclisteydiniz. Madem bu veriliyordu da niçin bugüne kadar vermediniz. Kimi kandıracaksınız. Siz bunu yapamazsınız. Sizin sisteminiz kapitalizmdir, batıldır. Ben onu ayaklarımın altına aldım. Onu Moskova’da biz tarihe mal ettik” dedi.
 
Haydar Baş, milliyetçilerin yerinin Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler