Balta yeni dönemde nerede olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın 2015 Genel seçimlerinde Trabzon Milletvekili adayı olması bekleniyor.28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlık makamına resmen oturacak olan Recep Tayyip Erdoğan’ın güvendiği isimlerden biri olan Çevre ve Şehirc

Balta yeni dönemde nerede olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın 2015 Genel seçimlerinde Trabzon Milletvekili adayı olması bekleniyor.

1.20140821170202.jpg28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlık makamına resmen oturacak olan Recep Tayyip Erdoğan’ın güvendiği isimlerden biri olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın 2015 Genel seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olması bekleniyor.

Balta adaylık noktasındaki düşüncesini ve bu  yöndeki sorumuza ise şu cevabı verdi:”2002 yılından beri ilkeli,sağlam bir duruş sergileyen ve millete hizmeti esas kılan bir anlayışla bugünlere gelen partimiz bize nerede görev verirse bizde elimizden gelen en iyisini yaparız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset