Balta: Trabzon'u 2023'e taşıyacak...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta katıldığı bir TV programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Muhammet Balta “2009 yılında yerel yönetimlerde çok büyük başarılara arkadaşlarımız ve teşkilat

Balta: Trabzon'u 2023'e taşıyacak...

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta katıldığı bir TV programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Muhammet Balta “2009 yılında yerel yönetimlerde çok büyük başarılara arkadaşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla imza attık. Bir bütün olmuştuk. Tek bir hedefe kilitlendik, yerel seçimlerde Trabzon Belediyesi’ni kazanmaktı. Partimizin kapatma davasında Trabzon’a partimize sahip çıkmak adına bütün arkadaşlarımıza moral vermeye çalıştık. Moral motivasyonumuzu en üst seviyede tuttuk. Biz de üzüldük onlara belli etmeden yolumuza devam ettik. Kişiler teferruattır, önemli olan bu davanın ileri gitmesidir. Biz buna baktık. 2011’de aday adayı oldum listeye giremedim, çalışmaya devam ettim. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var. Bu davanın lideri kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan şimdi cumhurbaşkanı. Aday adaylarının da milletimizin de kurtuluşu AK Parti. 49 aday adayımızın hepsi birbirinden değerli. Bu bir zenginliktir. Türkiye bir hukuk devletidir. Herkes anayasal haklarını kullanabilir, bunu kimse engelleyemez. Hayallerin gerçekleşeceği yer AK Parti’dir. Bunu gerçekleştirecek yer burasıdır. 49 aday adayı olması AK Parti’nin gücünü gösteriyor. Diğer partilerde ön seçim olsun olmasın mı gibi farklı farklı tartışmalar var. Önümüzde temayül var. Sonra halk anketlerine bakılacak. Önümüzde 7 Haziran seçimleri olacak. Tüm bunlardan sonra genel merkezimiz ve genel başkanımızın kararı ile adaylarımız açıklanacak” dedi.

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem il genel meclis, hem il başkanlığında hem bakan yardımcılığımda Trabzon’u bir bütün düşündüm. Hiçbir ilçe birbirinden farklı değil, gücüm nispetinde yatırım yapmaya çalıştım. 18 ilçemizde olduğu gibi Büyük liman havzasında ki ilçelere de elimden gelen desteği verdim, Allah nasip ederse vermeye de devam edeceğim.  Teşkilat mensuplarım beni tanıyor. Tüm hemşerilerim ve teşkilat mensuplarımın makamım makamlarıdır evim evleridir. Ben bunları gerçekleştirmeye çalıştım. Bunu herkes bilir. Ben onları çok seviyorum. Her halde bu sevgimizi de bu süre içinde anlamıştır. Oylarını sürekli artıran bir parti, her zaman şampiyonlukları oynayıp şampiyon olan bir parti. Küme düşen bir partiden bahsetmiyoruz. Kendi rekorunu sürekli koruyarak büyüyen partiden bahsediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 71 oy alındı. Trabzon’umuzu 2023’e taşıyacak. Güçlü bir Trabzon olduğu zaman neden 6-0 olmasın. Buna önce biz inanacağız, sonra halkımız inanacak. Biz buna yürekten inanıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler