Bakan'dan Zarrab'a gönderme!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Keresteciler Sitesi esnafı tarafından düzenlenen hayır yemeğine katıldı. Burada bir gazetecinin, Reza Zarrab'ın "Cari açığın yüzde 15'ini ben kapattım" sözünü doğrulayıp doğrulamayacağını sorması üzerine Bakan Zeybek

Bakan'dan Zarrab'a gönderme!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Keresteciler Sitesi esnafı tarafından düzenlenen hayır yemeğine katıldı. Burada bir gazetecinin, Reza Zarrab'ın "Cari açığın yüzde 15'ini ben kapattım" sözünü doğrulayıp doğrulamayacağını sorması üzerine Bakan Zeybekci, o açıklamalarının ihracat verileriyle uyuşmadığını vurguladı.

'ALTIN İHRACATIMIZ SON DERECE DÜŞÜK'

Zeybekci, “Arkadaşlar Rıza Sarraf, ismini de tam telaffuz edemeyebilirim ama Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'mizin hiçbir Bakanlar Kurulu üyesinin muhatabı değildir. Muhatabı da olamaz zaten. Türkiye'mizin 152 milyar dolarlık ihracatı, tamamen sanayi ürünleri ihracatıdır. Geçen sene ihracatımızın içinde altın ihracatı son derece düşüktür, 2 milyar dolar civarındadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset