Bakan'dan ŞOK açıklama...!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Bir paralel yapının olduğuna inanıyor musunuz" sorusuna "Bunların bir paralel devlet şeklinde düşünülmesinin çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum" diye cevap verdi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Devletin y

Bakan'dan ŞOK açıklama...!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Bir paralel yapının olduğuna inanıyor musunuz" sorusuna "Bunların bir paralel devlet şeklinde düşünülmesinin çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum" diye cevap verdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Devletin yönetim şeması içerisi belki bazı kişilerin paralel uygulamalar içerisine girdiklerini söyleyenler var, bunlar söylenebilir. Bunların bir paralel devlet şeklinde düşünülmesinin çok gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Bunların

kanıtları ile belgelerle ortaya çıkması lazım. Böyle bir araştırma, saptama olursa hep birlikte görürüz" dedi.

Bakan Yazıcı, partisinin belediye başkan adaylarının tanıtımı için geldiği Rize'de, bir 

restoranda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca oluşturulan çocuk evlerindeki anne ve çocuklarla yemek yedi.

Başarılı öğrencilere hediyeler veren Yazıcı, daha sonra parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partisinin belediye başkan adaylarının tanıtımı için çalışmaların yürütüldüğünü, Trabzon'da da yarın yapılacak aday tanıtımına katılacağını belirtti.

Bakan Yazıcı, bir gazetecinin "yasama, yürütme ve yargı arasında bir çatışma var mı" sorusu üzerine, olduğu yönündeki söylemlerin biraz abartıldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset