Bakana yapılan saldırıyı kınadılar

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 16. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’ne katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Başbakan Yardımcımıza Nevşehir ’de Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz" pankartı ile karşılandı.  Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 16. U

Bakana yapılan saldırıyı kınadılar
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 16. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’ne katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Başbakan Yardımcımıza Nevşehir ’de Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz" pankartı ile karşılandı. 
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 16. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında düzenlenen güreşleri izlemek üzere Tosya güreş sahasına geldi. Alanda partililer ve vatandaşlar tarafından açılan pankartla Bozdağ’a Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen "50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nde yapılan saldırı kınandı. Vatandaşlar, "Dik Dur Eğilme, Bu Millet Sizinle", "Başbakan Yardımcımıza Nevşehir ’de Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz", "Tosyalı Gençlik Sizinle" yazılı pankartlar açtı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset