Bakan Yılmaz'dan Ergeneokon açıklaması!

'Yargılananın Türk Silahlı Kuvvetleri olmadığını' söyleyen Yılmaz, TSK üzerinden siyaset yapılmamasını istedi.Yılmaz, "Yargılananlar, Türk Silahlı Kuvvetleri değildir. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait olup da bir şekilde bir başka yerle var mı yok mu şekild

Bakan Yılmaz'dan Ergeneokon açıklaması!

'Yargılananın Türk Silahlı Kuvvetleri olmadığını' söyleyen Yılmaz, TSK üzerinden siyaset yapılmamasını istedi.

Yılmaz, "Yargılananlar, Türk Silahlı Kuvvetleri değildir. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait olup da bir şekilde bir başka yerle var mı yok mu şekilde itilaflı olanlardır. Tek Silahlı Kuvvetler var. Sizlerden istirhamım, siyaseti Türk Silahlı Kuvvetler üzerinden yapmayalım" diye konuştu.

67'si tutuklu 275 sanıklı 'Ergenekon' davasında savcı mütalaası dün açıklanmıştı.

"Ergenekon terör örgütünün varlığının sabit olduğu anlaşılmıştır'' ifadesinin yer aldığı mütalaada Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mehmet Haberal, Mustafa Balbay, Sinan Aygün, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve gazeteci Tuncay Özkan’ın da aralarında bulunduğu 64 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset