Bakan Soylu'ya ziyaretçi akını!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'dan gelen heyeti makmında ağırladı.   Bakan Soylu,  AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve ekibi ziyaret etti. Daha sonra ise Trabzon Şoförler Odası Başkanı  Turan Altuntaş ve Trabzon Muh

Bakan Soylu'ya ziyaretçi akını!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'dan gelen heyeti makmında ağırladı.
 
Bakan Soylu,  AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve ekibi ziyaret etti. Daha sonra ise Trabzon Şoförler Odası Başkanı  Turan Altuntaş ve Trabzon Muhtaralar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ziyaret etti.
 
Ziyaretçilerine teşekkür eden Bakan Soylu, AK Parti'nin 1 Kasım'daki genel seçimden başarı ile çıktığını belirterek, "Seçim öncesi milletimize, hemşehrilerimize, Türkiye'nin neresinde ne söz verdiysek bunları yerine getirebilmek için büyük gayreti ortaya koyacağız" dedi.
 
Yolculuklarının hizmet yolculuğu, büyüme ve kalkınma yolculuğu olduğunu belirten Soylu, AK Parti'de milletin kendini bulduğunu ve vatandaşların AK Parti'ye sığındığını söyledi.
 
Soylu, türlü türlü entrikalarla engellenmeye çalışılanın sadece AK Parti olmadığını anlatarak, "Engellenmeye çalışılan milletimizin istikameti, heyecanıdır, arzusudur, idealidir. Demokrasiye kabahat bulanlar, milletin oyunu beğenmeyenler, milletin ortaya koyduğu sonucu sürekli tartışmaya açanlar her zaman mağlup olmuşlardır. Geçmiş dönemlerde neler yaşandığını hepimiz biliyoruz" diye konuştu.
 
img_20151209_154111.jpg
 
Soylu, sorumlulukların bilinci içinde olduklarını anlatarak, şöyle devam etti:
 
"Önümüzdeki günlerde 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık eylem planlarımızla birlikte bir reform sürecini hep beraber harekete geçiriyoruz. Bu reform süreci ile milletimizin bizden beklentilerini karşılayabilmek için adımlar atacağız. Seçim öncesi milletimize, hemşehrilerimize, Türkiye'nin neresinde ne söz verdiysek bunları yerine getirebilmek için büyük gayreti ortaya koyacağız. Türkiye'nin imarının, esenliğinin, adaletin, hakkaniyetin bu aziz milletle kucaklaşmasını sağlayacağız. Etrafımızdaki coğrafyayı görüyoruz. Onları belirsizlikle yönetilemezlik içine koydular. Türkiye için de oyun oynadılar ama Türkiye demokrasiye sımsıkı sahip çıktı."
 
Seçim öncesi vatandaşların görevini yerine getirdiğini söyleyerek, "Şimdi sıra bizde. Sizi utandırmayacağız ve bu coğrafyanın bizden beklediğini, değerlerimizin, medeniyetimizin bizden beklediğini inşallah hep birlikte yerine getirmeye çalışacağız. Ankara da biz de sizin hizmetkarınız" dedi.
 
img_20151209_154100.jpg
 
img_20151209_154103.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset