Bakan Ramazanoğlu, Askerlerle Buluştu - Mardin haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Mardin'de askerlerle kahvaltıda buluştu. Ramazanoğlu, uzunca bir süre bölgede olacaklarını ifade etti. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak'ın Silopi ilçesine gidecek olan Aile ve So

Bakan Ramazanoğlu, Askerlerle Buluştu - Mardin haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Mardin'de askerlerle kahvaltıda buluştu. Ramazanoğlu, uzunca bir süre bölgede olacaklarını ifade etti.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak'ın Silopi ilçesine gidecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ilçeye gitmek için Mardin'e geldi. Sabah saatlerinde tarifeli uçak ile kente gelen Ramazanoğlu'nu havaalanında Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve vatandaşlar karşıladı.

Şehit Jandarma İlker Düzova Kışlası'na geçen Bakan Ramazanoğlu, burada askerle sabah kahvaltısını yaptı. Kahvaltı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Ramazanoğlu, Mardin'e 3'üncü gelişinin olduğunu ve Silopi'ye geçeceği için bugünkü ziyaretinin kısa süreceğini kaydetti.

Ramazanoğlu, uzun bir süre bölgede olacaklarını belirterek, şu ifadelerde bulundu:

"Ekibimizle birlikte önümüzdeki haftalarda yine bölgede olacağız. Hem Mardin'de hem Hakkari'de hem de Şırnak'ta sahada çalışan arkadaşlarımız var. Bakanlığımız personelleri sahada çalışıyorlar. Onların yaptığı çalışmaları yerinde görmek, beraber çalışmalara katılmak ve sahadaki çalışmaları değerlendirmek için bu ziyaretimizi yapıyoruz."

Ramazanoğlu, daha sonra Silopi'ye gitmek üzere kentten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset