Bakan öyle birini fırçalamış ki...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın fırçaladığı Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er, bakın kimin yakını çıktı!Bakan Kılıç için 'şanssızlık' denilebilecek olay şöyle gelişti: Kılıç, geçen hafta Ankara'da yurt denetimi yaptı. Habersizce A

Bakan öyle birini fırçalamış ki...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın fırçaladığı Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er, bakın kimin yakını çıktı!

Bakan Kılıç için 'şanssızlık' denilebilecek olay şöyle gelişti: Kılıç, geçen hafta Ankara'da yurt denetimi yaptı. Habersizce Atatürk Öğrenci Yurdu'na gidip öğrencilerle görüştü, sorunlarını dinledi. Bakanın geleceğini duyan Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er, hemen yurda geldi.

MÜDÜRÜ FIRÇALADI
Bir öğrencinin sorununu dinleyen Bakan Kılıç, yanındaki Ali Er'e "Sorunu hemen çözün" talimatı verdi. Yurt müdürü de öğrenciye "Pazartesi hallederiz" dedi. Bunun üzerine Kılıç, "Pazartesi olmaz, hemen çözeceksin" diye fırça attı. İşte Kılıç'ın fırçaladığı o müdür Erdoğan'ın teyzesinin oğlu çıktı.

Başbakan Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olan Ali Er, daha önce de Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü'ydü. Bir süre önce Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla ataması Ankara'Ya yapılmıştı.

KARDEŞİ DE DANIŞTAY'DA
Bakan Kılıç'ın fırçaladığı Yurt Müdürü'nün kardeşi İbrahim Er de Danıştay üyesi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler