Bakan İslam Trabzon'da Huzurevi açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bakanlık olarak bütün yaşlılara kucak açtıklarını belirterek onların sorunlarını çözmeyi dert edindiklerini söyledi.Bakan İslam, Ortahisar İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu’nda partililere seslenmesinin

Bakan İslam Trabzon'da Huzurevi açtı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bakanlık olarak bütün yaşlılara kucak açtıklarını belirterek onların sorunlarını çözmeyi dert edindiklerini söyledi.

Bakan İslam, Ortahisar İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu’nda partililere seslenmesinin ardından Trabzon Köşk Huzurevi’nin açılışına katıldı.

Ortahisar İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu’nda partililerle sohbet edip bir konuşma yapan İslam, yerel seçimin önemine vurgu yaparak, “Önümüzde Türkiye’nin idari biçiminin karar verileceği bir seçim var. Kadınlar olmak üzere bütün arkadaşlarımız önümüzdeki seçimlerde ev ev, mahalle mahalle tüm Trabzon’u dolaşarak bu seçimlerin neden önemli olduğunu tüm Trabzon’a anlatacak. Neden AK Parti'nin eskisinden daha büyük bir başarı sağlaması gerektiğini anlatacaklar. Allah’ın izniyle bu seçimlerden muvaffak olarak çıkacağız. Biz çalışırsak muhakkak bunun arkasından başarılar gelecektir” dedi.

Bakan İslam, daha sonra Trabzon Valiliği tarafından yaptırılan Trabzon Köşk Huzurevi’nin açılışına katıldı.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan İslam, yaşlıların sorunlarını çözmeyi her zaman kendilerine dert edindiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak ülkemizin bütün yaşlılarına kucak açmış durumdayız. Onlarla ilgili bütün sorunları çözmeyi kendimize dert edinmiş durumdayız. Aslında öyle bir kurumda çalışıyoruz ki ben tüm mesai arkadaşlarımız dertli olmayan bir kişinin burada iş yapması mümkün değil. İçimizde insan sevgisi var. İnsan odaklı bir sosyal toplum anlayışımız var. Bu anlayışa göre bütün müesseselerimizi tıpkı burada olduğu gibi yenilemeyi daha güzelleştirmeyi daha üstün hizmetler sağlar duruma getirmeyi amaçlıyoruz.

Bu güzel yaşlı bakım evinde bu güzel huzurevinde her türlü imkanı her türlü konaklama dinlenme, spor imkanını bulabilecek, annelerimiz, ablalarımız, teyzelerimiz, babalarımız. Onların rahat, mutlu, hayatın içinde yaşlanmaları için bizlerde elimizden gelen fedakarlıkları yapacağız. Bir müddet bu müessesemizi çalıştırdıktan sonra buradan gelen tepkilere bakacağız. Onun için sakinleriyle ileride geleceğiz tekrar bir takım görüşmeler yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset