Bakan Bayraktar’dan anlamlı yeni yıl mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayraktar’ın yeni yıl mesajı aynen şöyle “ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, ülkemizin ve insanımızın geleceği için, büyük bir dönüşümü gerçekleştirmek üzere yola çık

Bakan Bayraktar’dan anlamlı yeni yıl mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayraktar’ın yeni yıl mesajı aynen şöyle “ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, ülkemizin ve insanımızın geleceği için, büyük bir dönüşümü gerçekleştirmek üzere yola çıkmış bulunmaktayız. Bu dönüşümü, vatandaşlarımızla birlikte, el ele vererek gerçekleştireceğiz.

Başbakanımızın öncülüğünde, 5 Ekim’de İstanbul’da tüm Türkiye’yi yeniden şekillendirecek imar hareketini başlattık. 35 ilde aynı anda, dönüştüreceğimiz 3 bin 169 binanın yıkımını gerçekleştirdik. 26 Aralık’ta Sincan’da yeni bir hız kazandırdığımız dönüşümü, dalga dalga tüm Türkiye’ye yayacağız.

Seferberlik ruhuyla başlatıp devam ettirdiğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarımızla, riskli olduğu tespit edilen binaların yerine; çevreyle uyumlu, enerjiyi savurmayan, estetik özellikler taşıyan ve sağlam binalar yapacağız.

Bakanlık olarak, kentsel dönüşümü başarmayı; ülkemize ve gelecek nesillere karşı bir borç bilmekteyiz. Bu büyük dönüşüm hareketimizin hedeflediği "yaşanabilir bir çevre ve marka şehirler"de; mutlu insanların hayat sürdüğü bir Türkiye temennisiyle, 2013 yılının şehirlerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum.                                                                                                                            

 

                                                                                    Erdoğan BAYRAKTAR

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler