Bakan Bayraktar ile ilgili flaş iddia! İSTİFA...

Yazar Abdülkadir Selvi, 4 bakanın sözlü olarak istifalarını Başbakan'a sunduğu iddiasında bulundu.Selvi, bugünkü köşesinde AK Parti'nin yol haritasına ilişkin önemli noktalara değindi. Selvi çoçukları gözaltında bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekon

Bakan Bayraktar ile ilgili flaş iddia! İSTİFA...

Yazar Abdülkadir Selvi, 4 bakanın sözlü olarak istifalarını Başbakan'a sunduğu iddiasında bulundu.

Selvi, bugünkü köşesinde AK Parti'nin yol haritasına ilişkin önemli noktalara değindi. Selvi çoçukları gözaltında bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifalarını sözlü olarak sunduklarını iddia etti.

İşte Selvi'nin yazısındaki o bölüm;

" Ankara kulislerinde cevabı en çok aranan soru, çocukları gözaltına alınan Bakanların durumuydu?  Bu bakanların Başbakan'a sözlü olarak istifalarını sunduğu söyleniyor.
Belediye Başkanlığına aday olan bakanlar nedeniyle kabine değişikliği yapılacak. Bütçenin bitmesi bekleniyor. Cuma günü bütçe bitiyor. Cuma gününden sonra kabine değişiyor. Sadece aday olan 3 bakanla birlikte, sözlü olarak istifasını veren 4 bakan mı değişecek? Başbakan büyük bir mücadeleye giriyor. Sanıyorum yeni süreç kabine değişikliğine de yansıyacak. Kulislerdeki beklendi kabine değişikliğinin 9-12 arasında olacağı yönünde. Ama sadece 7 bakan değişecek diyenler de var."

FEZLEKE İDDİASI!


Sözlü istifa iddasının yanısıra ortaya atılan fezleke iddiası da gündeme bomba gibi düştü.

Soruşturmayı yürüten savcı Celal Kara, oğulları gözaltına alınan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dokunulmazlıklarının düşürülmesi için fezleke vereceği iddia edildi.

Söz konusu 3 bakan dışında, adı verilmeyen dördüncü bir bakan için de, soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Rıza Sarraf'tan 1.5 milyon dolar rüşvet aldığı gerekçesi ile fezleke verileceği iddia edildi. Adı açıklanmayan bakanın, rüşvet alırken görüntülerinin bulunduğu da iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler