Bakan Avcı’dan seçim açıklaması!

Seçim sonuçlarını değerlendiren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Beklediğimizin çok altında bir karşılık aldığımızı düşünüyorum” dedi.AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen Bakan Avcı, Eskişehir’de yaptıkları hizmetlerin karşılığı

Bakan Avcı’dan seçim açıklaması!

Seçim sonuçlarını değerlendiren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Beklediğimizin çok altında bir karşılık aldığımızı düşünüyorum” dedi.

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen Bakan Avcı, Eskişehir’de yaptıkları hizmetlerin karşılığı olarak daha büyük bir seçmen teveccühü beklediklerini, ama bunun çok altında bir karşılık aldıklarını düşündüğünü belirtti. Bakan Avcı, şunları söyledi:

“Aşağı yukarı tablo netleşmeye başladı. Yüzde 85’in üzerinde şuanda oylar. Türkiye genelinde sayılmış gibi görünüyor. Türkiye genelinde ve Eskişehir’de AK Parti beklentimizin çok altında bir oy aldığımızı görüyoruz. Memleketimiz için, vatanımız için hayırlısı olsun.

Eskişehir’de özellikle tüm teşkilatımıza ve tüm aday arkadaşlarıma seçim sürecinde gösterdikleri çaba için çok teşekkür ediyorum. Biz Eskişehir’de yaptığımız hizmetlerin karşılığı olarak daha büyük bir seçmen teveccühü bekliyorduk, ama beklediğimizin çok altında bir karşılık aldığımızı düşünüyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah 8 Haziran’dan itibaren Türkiye için daha önce uyarılarını yaptığımız dar boğazlara girmeyiz. Türkiye bu badireleri sağlıklı ve demokratik bir toplum içerisinde atlatır diye düşünüyorum. Hayırlı olsun inşallah, hayırlısı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler