Bahçeli'yi atlı dadaş kızları karşıladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Erzurum'a girişinde Osmanlı Atlı Spor Kulübü'nün kadın erkek ciritçileri karşıladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Erzurum'a girişinde Osmanlı Atlı Spor Kulübü'nün kadın erkek ciritçileri karşıladı. 'Milli Değerler

Bahçeli'yi atlı dadaş kızları karşıladı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Erzurum'a girişinde Osmanlı Atlı Spor Kulübü'nün kadın erkek ciritçileri karşıladı.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Erzurum'a girişinde Osmanlı Atlı Spor Kulübü'nün kadın erkek ciritçileri karşıladı.
 
'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' temasıyla başlatılan mitinglerin 4'üncüsünün düzenlendiği Erzurum'a bugün saat 10.45'de THY'nin tarifeli uçağı ile gelen Devlet Bahçeli, havalimanında partiler tarafından coşkulu karşılandı.
 
"VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM" SLOGANLARI
 
"Milli Değerleri Koru ve Yaşat Açık Hava Toplantıları" kapsamında bugün düzenlenecek olan "Birlik Mitingi Erzurum" programına katılmak üzere Erzurum'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, binlerce partili tarafından havalimanında, "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları eşliğinde karşılandı.
 
1000 OTOMOBİLLE KARŞILAMA
 
Yaklaşık 1000 otomobilden oluşan konvoy ile kent merkezine gelen Devlet Bahçeli'ye Olimpiyat Parkı önünde Osmanlı Atlı Spor Kulübü'nün kadın ve erkek ciritcileri eşlik etti. At koşturan ciritçilerin eşliğinde bir süre giden Bahçeli'nin konvoyu Terminal Caddesinde durdu. 
 
Makam otomobilinden inen Bahçeli, toplanan vatandaşları selamladı. Güllerin atıldığı Bahçeli'ye yoğun ilgi nedeniyle korumalar etrafında adeta etten duvar ördü. Zaman zaman izdihamın yaşandığı karşılama töreninde Bahçeli, Erzurum Bar ekibinin oynadığı Köroğlu kılıç barını izledi. 
 
BAYRAĞI ÖPEREK TESLİM ALDI
 
Folklorcülerden biri oyunun sonunda kuşağından çıkardığı Türk Bayrağı'nın Devlet Bahçeli'ye verdi. Öperek bayrağı teslim alan Bahçeli, bar tutan Dadaşları tebrik etti. Bahçeli daha sonra makam otomobiline binerek Palandöken Dağı'ndaki na Xanodu oteline geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler