Bahçeli'ye öpücüklü moral!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Camisi önünde kahvaltı yaptı. Kerim Yılmaz isimli bir çocuk ise Bahçeli'nin yüzünü eller

Bahçeli'ye öpücüklü moral!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Camisi önünde kahvaltı yaptı. Kerim Yılmaz isimli bir çocuk ise Bahçeli'nin yüzünü ellerinin arasına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

BAHÇELİ'YE SEVGİ GÖSTERİSİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilk durağı Konak ilçesi oldu. Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Camisi önünde kahvaltı yapan Bahçeli, mehteran gösterisiyle karşılandı, kendisine mehteran takımında kullanılan kuşak takıldı. Partililer, Bahçeli'yi karanfillerle karşılarken, pek çok partili Bahçeli'yi elinden öptü. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, partinin ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı programda, Kerim Yılmaz isimli bir çocuğun Bahçeli'nin yüzünü sevmesi ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

kerim-yilmaz-isimli-cocuktan-bahceli-ye-sevgi-5736993_3797_m.jpg

TESPİHİNİ HEDİYE ETTİ

Kahvaltı programında açıklama yapmayan Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği Başkanı'na tespihini hediye ederken, Azerbaycan Kadın Kültür Merkezi Derneği tarafından da Bahçeli'ye Hocalı katliamını anlatan albüm, Azerbaycan bayrağı hediye edildi. Bahçeli'yi karşılamaya gelen diğer STK temsilcileri ise Bahçeli'ye Kur'an-ı Kerim takdim etti. İki gün boyunca İzmir'in ilçelerini gezerek halkla buluşacak olan Bahçeli, kahvaltı programının ardından Kiraz ilçesine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler