Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl?

Kocaeli'nde özel bir hastanede anjiyo olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu, bugün de hastanede istirahat edeceği açıklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kaldırı

Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl?

Kocaeli'nde özel bir hastanede anjiyo olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu, bugün de hastanede istirahat edeceği açıklandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kaldırıldığı özel bir hastanede dün akşam saatlerinde anjiyo oldu. Hastane tarafından yapılan yazılı açıklamada, "MHP Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada belirtildiği üzere, kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" denildi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da aralarında bulunduğu MHP'li heyet hastanede bekleyişini sürdürüyor. Genel Başkanlarının başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade eden Milletvekili Sancaklı, "Sayın Genel Başkanımız kontrollü bir anjiyodan geçti ve sağlık durumu gayet iyi. Bugün de hastanede istirahatine devam edecek. Herkese çok selamları var. Yarın doktorlar yeniden bakacaklar, bu durumda en önemli şey doktorların ne söyleyeceği. Genel başkanımız şuan istirahat ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset