Bahçeli'den pakete tepki: SİNSİ DEVRİM!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın dün açıkladığı demokratikleşme paketi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Bahçeli, şunları söyledi:"Başbakan değiştirdim dediği gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklem

Bahçeli'den pakete tepki: SİNSİ DEVRİM!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın dün açıkladığı demokratikleşme paketi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Bahçeli, şunları söyledi:

"Başbakan değiştirdim dediği gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemiştir. Demokratikleşme paketleriyle milletin gözünü boyamaya, PKK taleplerni bir bir karşılamaya başlamıştır. Başbakan, ustadır ama yıkımın ustalığıyla anılacak. Bu leke de bozuk sicilini kapkara yapacaktır.

Sözde demokratikleşme paketi her haliyle büyük bir utanç vesikasıdır. Gerçekten de Türkiye'nin demokratikleşme tarihinin son 10 yıllık buhran döneminin tabii sonucu olarak görüyorsa aklını Kandil'de zekasını da İmralı'da bırakmış demektir.

Bu paket serisinin ne ilk en de son olacağını söylerken kendisi bizi doğrulamış, PKK'ya tesliminde dur durak bilmeyeceğini doğrulamıştır.

Bir defa bu paket demokratikleşme parolasıyla hazırlansa da usul ve esas bakımından demokrasi ile çelişmektedir. Hazırlanmıştır ama kimsenin fikri sorulmamıştır. AKP'nin milletvekillerinin bile haberi olmamıştır .PKK'nın emrivakilerini, tehditlerini ve kan tutkusunu tatmine yönelik olarak kaleme alınmıştır. Başbakan, vicdan tapusunu PKK'ya ve İmralı canisine satmıştır. Bu altından kolay kolay kalkılamayacak bir rezalettir"

Teröristlere özgürlük bonkörlüğü yapmak ahlakın neresine sığmaktadır? Medyayı susturan sen, partilere tezgah kuran sen şimdi demokrasi ve özgürlükte ahkam mı keseceksin? Açıklanan paketten yüzü gülecek, içten içe sevinecek azınlık dışında kaç kişi vardır? Türkiye inim inim ağlarken kim sevinecek?

Başbakan hangi gezegende yaşamaktadır? Demokratikleşme paketiyle şehitlerimizin arzularını yerine getirdiklerini yüzü kızarmadan dile getirmiştir. Sayın Başbakan sen de hiç mi vicdan yok, hiç mi erdem kalmamıştır.

Demokratik adap ve terbiyede kendi dışındaki partilere ayar vermek demokraside var mıdır? PKK'ya övgüler yağdırdığı iki dudağından MHP'ye nasihatlar yağdırması hezeyandır. Akıl dışıdır.

Sözde demokratikleşme paketi PKK dayatmalarının yansımasıdır. Sessiz devrim yapmakla övünen Başbakan, sinsi devrimle PKK'ya teslim olmuştur. Paket, İmralı canisinin tezgahından geçmiş, sözde akil insanın raporuyla harmanlanmıştır. Pakette milletin iradesi yoktur.

Acaba milletimiz paketin neresine onay vermekte, nesini beğenmektedir. Açıktır ki bu ihanet belgesinin patenti kanlı terör örgütüdür. İmralı canisi dayatmış, Başbakan sinmiştir. Bölücü taleplere Başbakan eliyle meşruiyet kazandırılmak istenmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset