Bahçeli'den Öcalan için flaş teklif

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Silivri’de eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a yaptığı ziyareti anlatırken, Abdullah Öcalan’a televizyon verilmesini sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, şunları söyledi:CANİLERLE AYNI KALI

Bahçeli'den Öcalan için flaş teklif

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Silivri’de eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a yaptığı ziyareti anlatırken, Abdullah Öcalan’a televizyon verilmesini sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, şunları söyledi:

CANİLERLE AYNI KALIBA SOKMAK:

TSK’da terörist bulmaya çalışmak, Genelkurmay Başkanlarını canilerle aynı kalıba sokmak ve Kandil’deki inleri Peygamber ocağıyla çakıştırmak, ancak ve ancak amel defterleri kapkara kesilmiş maskaraların işidir.

İMRALI’NIN EŞİTİ DEĞİL:

Bizim Silivri’ye gidişimizi İmralı’yamisilleme olarak tevil edenler veya İmralı’yla Silivri’yi aynı kategoriye soktuğumuzu söyleyenler evvela Sayın Başbuğ’a kimlerin terörist muamelesi yaptığını görmeli ve az da olsa vicdanları kaldıysa bunu itiraf etmelidirler. Silivri, şüphesiz İmralı’nın eşiti, aynısı ve bir türevi değildir.

YENİ YIL HEDİYESİ:

Başbakan, İmralı canisine yeni yıl hediyesi ve teselli ikramiyesi olarak televizyon bile hediye etmiştir. Peşi sıra, Facebook, Twitter veya Skype üzerinden eski cinayet ortaklarıyla haberleşebilmesi için teröristbaşına demirbaştan düşmüş bir bilgisayar tahsis edilmesi ve arkasından da Başbakan’la geceleri sohbete başlamasımucize ve olmayacak bir şey olarak görülmemelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler