Bahçeli'den Erdoğan'a sert Ahmet Kaya eleştirisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan-Barzani buluşmasına çok sert tepki göstererek, “Başbakan Erdoğan olmayan kalitesinin gereğini yapmış Barzani’yi Diyarbakır’a davet etmiş, muhatabını bağrına basmıştır” dedi.  MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup to

Bahçeli'den Erdoğan'a sert Ahmet Kaya eleştirisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan-Barzani buluşmasına çok sert tepki göstererek, “Başbakan Erdoğan olmayan kalitesinin gereğini yapmış Barzani’yi Diyarbakır’a davet etmiş, muhatabını bağrına basmıştır” dedi.
 
 
MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, dershane tartışmalarına değindi. Bahçeli, “Dershanelerin kapatılarak özel okullara dönüştürülmesi bizim yıllar öncesinden belirlediğimiz hedeftir” derken, “Bize göre önemli ve öncelikli olan dershanelere olan ihtiyacın tamamen ortadan kalkması ve kaldırılmasıdır. Bu gerçekleşmeden, dershane sistemiyle sırf başka nedenlerle oynamak, telafisi çok zor olacak boşluklara ve çalkantılara meydan verebilecektir” şeklinde konuştu.
 
-BARZANİ-ERDOĞAN BULUŞMASI-
 
Diyarbakır’da gerçekleşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani’nin görüşmesine sert tepki gösteren Bahçeli, “Diyarbakır’da gerçekleşen Türkiye Cumhuriyeti’nin 90 yıllık tarihinde bugünkü kadar ihanet görülmemiştir” dedi. Bahçeli, şöyle konuştu:
 
“Türkiye 16 Kasım günü hiç olmadığı kadar küçük düşürülmüştür. Türk vatanı bir avuç soyu sopu karışık vicdanı çürümüş yüzlerin meydan okumasına sahne olmuştur. Biz devlet olduk olalı hiç bu kadar zulüm görmemiştik, hançerlenmemiştik. İhanet hiç bu kadar statü elde etmemişti. Başbakan Erdoğan olmayan kalitesinin gereğini yapmış Barzani’yi Diyarbakır’a davet etmiş, muhatabını bağrına basmıştır.
 
Yanına aldığı 37 yıl sonra Başbakan’ın vizesi ile gelen Şivan Perver isimli bölücü ve sözde şarkıcı ile gövde gösterisi yapmıştır. Sanki babasının çiftliğine gelir gibi Türkiye’ye girmiştir. ‘Terörist olan Türkiye devletidir’ sözlerini İsveç’te sarf eden kişi bu kişidir. ‘Allah kahretsin Türk dilini başımızdan def edelim’ sözünü sarf eden bu kişidir.”
 
AHMET KAYA ELEŞTİRİSİ
 
Hangi devletin yöneticileri böyle bir kokuşmuşluğun içinde olmuştur? Başbakan PKK’lı Ahmet Kaya’dan bazı zırvalar dile getirirken önüne gelen ağlamıştır. Başbakan keşke burada olsaydı diyerek özlemini haykırmış, protokolde gözyaşları sel olup birbirine karışmıştır. Şehitlere tek bir damla gözyaşı dökmeyen, izansızlar, insafsızlar ve hep nefsine tapan kibir yuvaları koro oluşturup, PKK’lı Ahmet Kaya’nın ağıdını ölümünden 13 yıl sonra yapmışlardır.
 
Başbakan Erdoğan madem bu kadar Ahmet Kaya hastasıdır, madem kardeşi olarak görmektedir. O zaman en kısa sürede bir anıt yaptırmalı, orayı kendisine mesken tutmalı, yakınlarında ev tutarak sürekli anıtı seyretmelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler