Bahçeli'den Erdoğan'a kaset göndermesi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  tartışılan ses kayıtlarının montaj olup olmadığının tespiti için Türkiye'nin gerekli teknolojiye sahip olduğunu kaydetti.  Bahçeli, "Allah vere de montaj ola. Montaj değil de gerçekse hanedanlarını yanına al, bakan çocuk

Bahçeli'den Erdoğan'a kaset göndermesi!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  tartışılan ses kayıtlarının montaj olup olmadığının tespiti için Türkiye'nin gerekli teknolojiye sahip olduğunu kaydetti.  Bahçeli, "Allah vere de montaj ola. Montaj değil de gerçekse hanedanlarını yanına al, bakan çocuklarını, yolsuzluğun mimarlarını yanına al en yakın karakola var, 'biz yolsuzluk yaptık' de. Bunun örnekleri var" dedi.
 
Manisa programı kapsamında ilçe ziyaretlerinde bulunan Devlet Bahçeli, kent merkezinde seçim otobüsü üzerinden partililere seslendi.
 
Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu, bu nedenle herkesin mazeretsiz sandığa giderek iradesini ortaya koyması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, sandık görevlilerinin hiçbir hileye fırsat tanımamalarını, dava şuuru ile görevlerine sahip çıkmalarını istedi.
 
Nüfusun 44 milyonunun yoksulluk altında olduğunu savunan Bahçeli, "Bu kadar yoksul olan ülkede bir avuç insanın Türkiyemizin tüm kaynaklarını kullanması, istismar etmesini kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
 
Yerel seçimlerin arından Ağustos 2014'te Cumhurbaşkanlığı, Haziran 2015'de ise 25. dönem milletvekilliği seçimi olacağına dikkati çeken Bahçeli, şöyle konuştu:
 
"Öyle bir dönemdeyiz ki 3 seçim birbirini tamamlayarak, arkası arkasına gerçekleşiyor. 30 Mart belediye başkanlığı seçimi olduğu için iktidar değişikliği getirmez. Yeniden bir siyasetin oluşumu ve gelişimi için bir başlangıç olur. İkinci olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi. Halk ilk kez Cumhurbaşkanını seçecek, çok büyük önem taşıyor. Üçüncü seçim iktidar değişikliğini öngörür. Belediye başkanını seçerken bir amacı daha taşımalıyız, ülkeyi kötümser hale getiren, krizlerle, kutuplaşmalarla, çatışmayla yaşanabilir ülke durumunda çıkartmaya çalışan bu beceriksiz iktidarın sonunu getirebilmek için başlangıç 30 Mart'tır. Yüzde 51'le geldiklerini söylüyorlar, öyleyse 'bu irade senden çekiliyor' işaretinin verileceği seçim 30 Mart'tır. Eğer bu işareti verirseniz Recep Tayyip Erdoğan kendisine ya çekidüzen verecek ya da şimdiye kadar yaptığı gibi bildiğini okumaya devam edecek."
 
Türkiye'nin 2023'te lider ülke olmayı hak ettiğini ifade eden Bahçeli, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık sorgulaması siyasetimizde kara bir çizgi olmuştur. Bunu inkar etme, yok farz etme, herkesi suçlama, hain diye ilan etme, paralel diye itirazlarda bulunma... Türkiye Cumhuriyeti tek devlettir, tek millettir. Bunun paraleli olmaz, üçgeni olmaz, bunun dört köşesi, karesi olmaz. Yolsuzluk ve rüşvetin üzerini örtme. Yargıyı serbest bırak" diye konuştu.
 
"KASET MONTAJ DEĞİL DE GERÇEKSE..."
 
Tartışılan ses kayıtlarının montaj olup olmadığının tespiti için Türkiye'nin gerekli teknolojiye sahip olduğunu kaydeden Bahçeli, "Montaj değil de gerçekse hanedanlarını yanına al, bakan çocuklarını, yolsuzluğun mimarlarını yanına al en yakın karakola var, 'biz yolsuzluk yaptık' de. Bunun örnekleri var" dedi.
 
Bahçeli, sandığın bunalımdan çıkış olduğunu vurgulayarak, "Kardeş kavgasını uzaklaştırır, yeni bir iktidarın oluşumuna fırsat verir. Öyleyse sandığa gitmeliyiz. İktidarın değişmesi elzem haline gelmişse millet iradesiyle bunu değiştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.
 
Bir süre sokakta yürüyerek vatandaşları selamlayan Bahçeli için dua eşliğinde kurban kesildi.
 
SARUHANLI'DA DA HALKA HİTAP ETTİ
 
Saruhanlı ilçesini de ziyaret eden Bahçeli, kapalı pazaryerinde partililere seslenerek Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi için adaylarına oy istedi.
 
Vatandaşlara "Oy pusulasından haberiniz var mı?" diye soran Bahçeli, "Pusulanın en sonunda üç hilal var. Demek ki pusulanın en sonunda üç hilal varsa milletimizin en son umudu üç hilaldir. Geniş bir oy pusulası alacaksınız, başından sonuna bakmanıza gerek yok" diye konuştu.
 
Bahçeli, 30 Mart'ın 11 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi'nden kurtuluşunun günü olacağını savunarak, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Yolsuzluğun ve rüşvetin kökünün kazındığı... Kim bulaştıysa alayı hesap verecek. Türkiye'nin bölünmesine yol açan demokratikleşme paketi ihanetine son verilmesi için bu seçimler önemlidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler