Bahçeli'den çarpıcı soru

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Başbakan bu kadar konuşma yapıyorsun, dünyada her şey bu paralel devlet tarafından yapıldıysa, bu paralel devlet her şeyi yapıyorsa seni hala başbakan tuttuğuna göre aranızda bir gizli anlaşma var demektir” dedi. K

Bahçeli'den çarpıcı soru
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sayın Başbakan bu kadar konuşma yapıyorsun, dünyada her şey bu paralel devlet tarafından yapıldıysa, bu paralel devlet her şeyi yapıyorsa seni hala başbakan tuttuğuna göre aranızda bir gizli anlaşma var demektir” dedi.
 
Kırşehir’in Mucur ilçesinde halka hitap eden Bahçeli, Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi. Başbakan Erdoğan’a yüklenen Bahçeli, “Sayın Başbakan bu kadar konuşma yapıyorsun, dünyada her şey bu paralel devlet tarafından yapıldıysa, bu paralel devlet her şeyi yapıyorsa seni hala başbakan tuttuğuna göre aranızda bir gizli anlaşma var demektir. Paralel devlet zırvası ile hakaretler üzerine hakaretler yağdırılıyor. ’Pensilvanya’ diyor. Pensilyanya’da kimi kastediyorsan bir ara çağırdın, ama gelip gelmeyeceğinden de şüphen vardı. Bir defa söyledin ama bir daha tekrarlayamadın.
 
Şimdiden sesleniyorum, bu kadar hakarete dayanılabilinir mi, bu kadar adaletsizliğe dayanılabilinir mi? Bu kadar ülkede terörle, yoksuzlukla mücadele vermiş olan emniyet mensupları, silahlı kuvvetler kıyım kıyım doğranırken e mübarek insan Pensilvanya ile Türkiye arası 11 saattir, gel bir Türkiye’ye ’yüzleşmeye geldim’ de. ’10 yıldan beri iktidarında seninle beraberdik şimdi ne oldu da bana hakaret ediyorsun, haydi anlat bakalım’ de. Ben inanıyorum ki Fethullah Gülen beyefendinin Türkiye’ye gelişi ’Ankara’da hadi yüzleşmeye geldim, bana inanan insanlara zulüm yapmaktan vazgeç, hesabı bana sor, bende 2003 yılından beri seninle ne yaptığımı anlatayım sen ne yaptığını anlat sonrada bu millet ikimiz hakkında da karar versin.’ Eğer Esenboğa Havaalanına ineceği saati duyduğu andan itibaren zaten başbakanlığının yarısı havada yarısı havaalanında geçen Recep Tayyip Erdoğan kaçacak delik arar. Şimdi orada gelmesi mümkün olmadığına inandığı, rahatsız olduğunu da zaman zaman söylediği bir kişi adına atıyor, tutuyor.
 
Ampül 2008 yılından bu yana pır pır ediyor, sönmek üzere öyleyse bunun sığınağı cumhurbaşkanlığı olmamalıdır” ifadelerini kulandı.
 
Bahçeli’nin ziyaretleri sırasında MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcıları Şevkat Çetin, Celal Adan ve Mevlüt Karakaya ve diğer ilgililer de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler