Bahçeli: Sonsuz aşkı çekemediler

Devlet Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 'MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.. Bahçeli, "Size soruyorum Fas’tan Alo Fatih demek milli irade hırsızlığı demek değil midir." dedi.Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:30 Mart’ta y

Bahçeli: Sonsuz aşkı çekemediler

Devlet Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 'MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.. Bahçeli, "Size soruyorum Fas’tan Alo Fatih demek milli irade hırsızlığı demek değil midir." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

30 Mart’ta yapılacak seçimlere 52 gün kalmıştır. Bu seçimler ülkemiz için kilit önemdedir. Bugün hep birlikte tarihe not düşeceğiz. Milliyetçi Ülkücü hareketin karar ve duruşunu birlikte haykıracağız. Türkiye’nin umudu kardeşliğin kılavuzu değerli ülküdaşlarım hoş geldiniz güzellikler getirdiniz.

45 yılımız Türk milletine adanmış, milletimizi sevmek iyiliğini istemek yücelmesi ve yükselmesi için çalışmak gayemiz olmuştur. 45 yılda zindanlardan ürkmedik yağlı urganlardan çekinmedik, hak yolunda çıkmadık doğru olmaktan ayrılmadık. Kalbimizi iman ile doldurduk ama cebimizi para ile doldurmadık. Kurşunlar üzerimize yağdı ama durmadık. Bizler için başaramaz dediler, hayalci dediler yapamaz dediler faşist dediler kandan besleniyor dediler Fatiha bilmiyor dediler, şehit istismarcısı dediler, kavgacı, hayvan, kafatasçı dediler.

İBLİSLERİN AĞZINDAN DUYULMUŞTUR

Bu sözler yıllardır mal mülk şan şöhret peşinde koşan iblislerin ağzından duyulmuştur. Bunlar ki camiye gidince el açan kiliseye gidince mum yakan iki yüzlü bedbahtlardır.

SONSUZ AŞKI ÇEKEMEDİLER

Başbakan ve ihanet lobisi bugünü değin tarihin bizi haklı çıkardığından bahsetmediler. 45 yıllık çizgimizden çıkmadığımızı itiraf edemediler. Bizim Türk milletine duyduğumuz sonsuz aşkı çekemediler.

Biz 45 yılda nice zorluk gördük. Bugünküler bize vız gelecektir. Bugünküler bize ufak gelecektir. Malumunuz 45 yıl fani hayatta büyük bir senedir. MHP’nin yöne hakka çevrili sözü millete bağlı olduğu için sürekli büyümüştür. Güç bela da olsa 45 yılı geride bıraktık. Bizim milletimiz dışında kimseden hicazet almamız mümkün değildir. Kaynağımız Türk ve İslam değerleridir. Yükümüz ağır ancak bir o kadar da mübarektir.

Önümüzde Türk milleti ve MHP adına zorluklarla dolu bir dönem vardır. Karanlıkta taş atanlar sıklaşmıştır. Türkiye’nin siyasi atmosferi pamuk ipliğine bağlıdır. 30 Mart yaklaştıkça vahim olayların yoğunlaşacağı aşikardır. Başbakan Erdoğan Türkiye’yi korku tüneline sokmuştur. Türkiye cadı kazanına dönmüştür. Milletin saygınlığı ayağa düşmüştür, Dış politika da çatır çatır çökmüştür. Üç tarafımız denizlerle 4 tarafımız hasım devletlerle çevrelenmiştir.

CASUSLAR NEREDEDİR

Demokrasi makaslanmış, özgürlük kalbinden vurulmuştur. Bu iktidar ki hırsızlığın kaptan köşkündedir, rüşvetin ana kaynağındadır. Yolsuzluk sel olmuş önüne kattığı her şeyi sürüklemeye başlamıştır. Başbakan rüşvetçileri yargıdan saklamakta TBMM’den gizlemektedir. Başbakan ve hükümeti paralel devlet izi sürmektedir. Kimdir bu paralel yapı, 17 Aralık’tan itibaren ne yapılmıştır. Casuslar nerededir. Milli kurumlara mille değerlere saldıran kimdir. Başbakan milli ne bırakmıştır ki milli değerlerde saldırılmakta diye bağırmaktadır.

AHI GİTMİŞ VAHI KALMIŞ

Ahı gitmiş vahı kalmış Başbakan Türk milletini kandırmak için korku senaryolarını üretmektedir. Nedense ayakkabı kutularına giren 4.5 milyon dalar ile ilgili yorum yapmamaktadır. Eski Bakan Binali’nin MilyonAli diye isim değiştirmesini hatırlamamaktadır. Daha Bilal Erdoğan’ın çevirdiği dolaplar ortaya çıkmamıştır.

HUKUK KARŞISINDA HESAP VERMELİDİR

Başbakan kendisiyle birlikte oğlunu alıp hukuk karşısında hesap vermelidir. milletini hırsızların elinden almalıyız. İnternet perdelenmiştir. Tarih göstermiştir ki en sağlam sütunlar üzerinde durduğu sanılan yönetimler karton gibi yıkılmaya yüz tutmuştur. AKP’yi bekleyen son da budur.

"ALO FATİH"

Başbakan için en önemli unsur milli irade hırsızlığıdır. Başbakan’ın hakkı vardır çoktan beri ilk defa doğru bir noktaya temas etmiştir. Size soruyorum Fas’tan Alo Fatih demek milli irade hırsızlığı demek değil midir. Bizim görüşlerimizin alt yazılarda görünce, kırmızı görmüş boğa gibi davranmak milli irade hırsızlığı demek değil midir. Anketlerdeki oylarımızı düşük göstermek milli iradeyi zimmete geçirmek değil midir.

Demek ki tuz kokmuştur. Habertürk Habertello ismini alarak hapı yutmuş iktidarın kapı kulluğuna boğun eğmiştir. Basın hürriyeti ölümcül yara almıştır. Bu medyanın görüşlerimizi haber yapmasına gerek yoktur. Onlar, AKP’yi yüzde 50 yetmezse yüzde 90 göstersin CHP’yi de parlatsın önünü açsın son sözü millet söyleyecektir. 30 Mart Türk milletinin karar ve iradesinin sandığa yansıyacağı gündür.

MUHARREM EVLADIMIZIN...

İhanetin belinin kırılması için çok çalışmalıyız. İçerde yozlaşma yasak ve yabancılaşmanın sonlaması milletimi gerçekleri anlatmamıza bağlıdır. AKP’nin cezalandırılması için vatandaşlarımıza yaşananların iç yüzünü anlatmalıyız. Yarı aç yarı tok milyonlarca kardeşimizin sözcüsü olmalıyız. Van’ın Yalınca Köyü’nde rahatsızlanan ve yolların kapalı olmasından dolayı vefat eden, babasının sırtında taşınan Muharrem evladımızın acısı için tekrar yaşanmaması için çalışmalıyız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler